Mio Technology lansează Mio MiVue 792 WIFI Pro, prima cameră video auto cu senzor Sony™ Starvis integrat

Mio Technology lansează Mio MiVue 792 WIFI Pro, prima cameră video auto cu senzor Sony™ Starvis integrat


• MiVue 792 WIFI Pro filmează Full HD cu 60 de cadre pe secundă și este prevăzută cu GPS integrat
• Dispozitivul dispune de un sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS) care îl notifică pe acesta în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație sau în caz de coliziune frontală

Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., lansează pe piață camera video auto Mio MiVue 792 WIFI Pro, dotată cu senzor Sony™ Starvis, GPS și WiFi. Camera dispune de un sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS), funcție de monitorizare a presiunii din pneuri (opțional) și de înregistrare a imaginilor din spatele vehiculului (opțional).
MiVue 792 este primul dispozitiv din noua gamă de camere auto Mio MiVue prevăzut cu cel mai nou senzor optic Sony™ Starvis, care funcționează chiar și în condiții dificile de iluminare. Practic, noua cameră video înregistrează imagini la o calitate superioară, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, datorită senzorului optic Sony™ Starvis, utilizat până în prezent pentru supravegherea video profesională. În plus, noul dispozitiv Mio dispune și de un obiectiv format din 6 lentile din sticlă.
MiVue 792 înregistrează imagini Full HD (1080p) la 60 de cadre pe secundă. Datorită acestei funcționalități, utilizatorii pot înregistra clar detalii importante din trafic (cum ar fi plăcuțele de înmatriculare), fiind de mare ajutor în eventualitatea producerii unor incidente neplăcute pe drum. În plus, dispozitivul are un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, care asigură captarea imaginilor detaliate și largi, fără zone moarte.
De asemenea, camera are un ecran de 2,7 inch (6,85 cm), prin intermediul căruia utilizatorii pot vedea toate filmările realizate și pot reda înregistrările și pozele captate.
Dispozitivul începe să înregistreze odată cu pornirea maşinii. Șoferii pot alege ca dispozitivul să fie întotdeauna pe înregistrare, lucru posibil în autoturismele care oferă acces la sursa de alimentare constantă. Fișierele obținute sunt stocate pe cardul de memorie, iar spațiul de stocare a filmelor și imaginilor poate fi controlat prin ataşarea unui card MicroSD (până la 128 GB).
De asemenea, cu ajutorul software-ului gratuit pentru procesarea înregistrărilor de la Mio, MiVue Manager, utilizatorii pot vizualiza şi reda filmele la orice viteză, pot vizualiza traseul parcurs pe Google Maps™, pot analiza direcţia de mers, pot distribui înregistrările pe reţelele de socializare și pot actualiza baza de radare fixe.
WiFi și GPS integrat
Camera MiVue 792 dispune de un modul de rețea WiFi integrat, care extinde semnificativ capabilitățile dispozitivului. Astfel, utilizatorii pot trimite cu ușurință clipurile video pe telefonul mobil pentru back-up sau pot împărtăși experiențele din trafic pe Facebook, prin intermediul aplicației MiVue. De asemenea, dacă aplicația este pornită și este activată conexiunea cu smartphone-ul, în cazul detectării unei coliziuni, dispozitivul înregistrează și transferă automat în memoria telefonului un video de 20 de secunde.
Modulul GPS integrat înregistrează locaţia, direcţia, viteza şi coordonatele geografice. Utilizatorii obţin astfel un set de informaţii cu privire la traseul parcurs. Apoi, cu ajutorul aplicaţiei MiVue Manager, pot vizualiza traseul parcurs pe Google Maps™.
Sistem avansat de asistență a șoferului (ADAS)
Dispozitivul MiVue 792 este echipat cu sistemul avansat de asistență a șoferului (ADAS), care notifică șoferul în caz de părăsire involuntară a benzii de circulație (LDWS) sau în caz de coliziune frontală (FCWS). De asemenea, dacă distanța dintre mașina dumneavoastră și cea din față scade, de exemplu atunci când șoferul mașinii din față frânează, sistemul FCWS emite o alertă.
Funcție de monitorizare a presiunii din pneuri
Noua cameră MiVue 792 poate fi integrată, opțional, cu senzorii de monitorizare a presiunii din pneuri, montați la nivelul roților autovehiculului. Dacă presiunea scade sub un anumit nivel, pe ecranul camerei apare un mesaj de avertizare. Datorită acestei funcții sunt îmbunătățite standardele de siguranță la volan și sunt optimizate costurile pentru anvelope și consumul de combustibil.
Accesoriu opțional: camera pentru spatele vehiculului – Mio MiVue A20
De asemenea, MiVue 792 permite înregistrarea evenimentelor rutiere atât în partea din față a vehiculului, cât și în cea din spate. Camera opțională Mio MiVue A20 filmează la o rezoluţie de 1080p (Full HD), la 30 de cadre pe secundă. Cablul lung, de 9 metri, asigură instalarea cu ușurință și în mașini de dimensiuni mari, cum ar fi autocamioane sau dube, transmisia de date fiind constantă și rezistentă la interferențe.
Modelul MiVue 792 este echipat și cu senzorul de şoc cu trei axe (G-Shock Sensor), care pornește automat şi va începe înregistrarea când va detecta mişcare sau o lovitură neaşteptată (în cazul coliziunii).
De asemenea, în modul „Parcare”, utilizatorii pot modifica numărul de cadre pe secundă, pentru a utiliza cât mai eficient spaţiul pe cardul de memorie.
Camera video MiVue 792 este disponibilă în România din iunie 2017, la un preț recomandat de 869 lei.
*****
Despre Mio Technology
Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări. http://eu.mio.com/ro_ro/
Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. http://www.arobs.com/

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord