Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu din România

Miele deschide la Constanța al treilea magazin propriu din România


• Investiția în noul magazin s-a ridicat la 120.000 de euro
• Miele Point Constanța este amplasat în centrul istoric al orașului

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, deschide la Constanța al treilea magazin propriu din România. Cu o suprafață de 100 de metri pătrați, acesta este amplasat în centrul istoric al Constanței și expune toate categoriile de produse Miele disponibile în România: de la detergenți și accesorii, aspiratoare, mașini de spălat rufe, frigidere și până la electrocasnice încorporabile mari și mici (mașini de spălat vase, cuptoare, plite și hote), sisteme de călcat și espressoare freestanding. Investiția totală în magazinul de la malul mării s-a ridicat la 120.000 de euro.

“Magazinul a fost amenajat după același concept și design ca și magazinul Miele Point din București. Spațiul din Constanța face parte din strategia Miele de consolidare a brandului în România și preconizăm că în 2-3 ani acesta va genera aproximativ 5-7% din vânzări. Am ales de această dată zona metropolitană Constanța pentru că este una dintre cele mai mari din România, așadar există potențial și ne-am gândit că este și principala destinație turistică a românilor pe timp de vară”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Miele Point Constanța se alătură astfel celor două magazine proprii din București (showroomul Miele din Piața Presei Libere și magazinul Miele Point Dorobanți), dar și seriei de magazine exclusive Miele deschise până acum în regim de franciză în cinci orașe din țară: Sibiu, Târgu Mureș, Deva, Brașov și Cluj-Napoca.
În prezent, produsele Miele se pot găsi în peste 60 de magazine din România, care se înscriu în cinci categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar electrocasnicele brandului, magazine proprii, rețele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar și rețele și magazine independente de electroIT.

Despre Miele
Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 18.000 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor. În anul financiar 2016/2017 a obținut vânzări în valoare totală de 3,71 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord