Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10″ – Review video

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10″ – Review video


Am testat Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10″, o tableta extrem de interesanta, care ofera un display cu diagonala de 10 inci si proiector integrat. Tableta al carei review poate fi urmarit mai jos acopera toata gama de necesitati pentru a satisface preferintele oricarui utilizator:

– Yoga Tab 3 Pro este dotata cu un proiector integrat de 50 lumeni care transforma orice camera intr-un cinematograf. Tableta proiecteaza imagini de pana la 70” (178 cm) pe orice perete sau pe tavan.

– Yoga Tab 3 Pro e dotata cu patru boxe JBL integrate orientate frontal și foloseste tehnologia Dolby Atmos pentru o experienta audio puternica, clara si dinamica, chiar si fara casti.

– Ecranul QHD este perfect pentru jocuri captivante și materiale video complexe și detaliate. Ecranul ofera imagini luminoase si clare pentru o experienta vizuala mai buna din toate unghiurile si in toate conditiile de iluminare ambientala.

– Bateria incapatoare ii ofera tabletei o autonomie de pana la 18 ore la o singura incarcare. Bateria poate fi folosita si pentru a incarca alte dispozitive mobile.

– Designul inovator al modelului Yoga Tab 3 Pro plaseaza cilindrul bateriei și suportul pe lateralul dispozitivului, mutand centrul de greutate și permitand mai multe moduri de utilizare: In mana, Inclinat, Stand și Agatat.

Ce parere aveti despre Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10″? Va invit sa-mi recomandati si alte gadget-uri Lenovo pentru teste.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord