GearBest Rock the Summer Sale: castiga un Xiaomi Mi 6 la pretul de un cent!

GearBest Rock the Summer Sale: castiga un Xiaomi Mi 6 la pretul de un cent!


GearBest Rock the Summer Sale a inceput pe 7 iunie si se va incheia pe 16 iunie. Promotia ofera discount-uri foarte mari, promotii prin intermediul cupoanelor, reduceri la produsele de sezon, flash sales si mai ales jocul Coconut Game in care puteti castiga un Xiaomi Mi6 la pretul de numai $0.01!
Pregatiti-va pentru cele doua runde de discount-uri:

JUN 7-12: Update Zilnic @ 00:00 (UTC +8)

JUN 13-16: Update Zilnic @ 00:00 (UTC +8)

COCONUT GAME – Castigati un Xiaomi Mi 6 la pretul de $0.01!

Intrati intr-o lume a distractie tropicale cu jocul de vara coconut game si castigati premii ca smartphone-uri Xiaomi Mi6, tablete Xiaomi, cupoane de reducere pe site si multe altele!

Cum sa jucati:

– Logati-va in contul dvs de cumparaturi de la GearBest.

– Apasati aici sau gasiti Coconut Game pe pagina voastra de home.

– Gata? Dati click(sau apasati pe smartphone) pe nucile de cocos care cad – incercati sa prindeti cat mai multe puteti: primele 5 nuci de cocos sunt gratis.

– Doriti mai mult? Dati share jocului pe pagina de facebook sau alta social media si primiti pana la 15 nuci de cocos in fiecare zi!

– Grabati-va! Jocul se incheie pe 16 iunie la ora @09:00 UTC!

High-value add-ons: primiti un telefon pentru numai $3.66
Gearbest-Rock-the-summer-sale-K1
Daca va numarati printre primii participanti la promotie puteti primi un cadou pentru numai 3.66$, comenzile cu o valoare mai mare de $70 pe GearBest va aduc oferte exclusive cu pretul de numai $3.66, de exemplu LEMFO LEM5 3G Smartwatch Phone sau SnailVR SVR Glass Virtual Reality 3D Glasses si multe altele, de la fidget spinners si Bluetooth headsets la decoratiuni pentru casa.

Oferte de pre-comanda: Smartphone-uri Xiaomi, imprimante 3D si multe altele!Gearbest-Rock-the-summer-sale-K2

Poti sa le obtii un pret foarte bun pentru cele mai performante gadgeturi, de exemmplu flagship-ul anului 2017 Xiaomi Mi 6 4G Smartphone cu Snapdragon 835 Octa Core CPU si camera duala 12MP la un pret flash sale de numai $429.99 si pregatiti-va pentru o vara activa cu Elephone ELE Explorer 4K

.
Clientii noi primesc acces la reduceri de 20% Gearbest-Rock-the-summer-sale-K3

Vara aceasta, clientii noi primesc cupoane de bun-venit cu reducere de pana la 20% la o gama larga de gadget-uri ca JJRC RC Quadcopter, Xiaomi Smart LED Desk Lamp sau ROSWHEEL Water Resistant 8L Backpack.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord