ELKO Romania anunta lansarea tabletei Getac ZX70

ELKO Romania anunta lansarea tabletei Getac ZX70


ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta disponibilitatea tabletei PC Getac ZX70. Modelul poate fi folosit in conditii de lucru extreme, adresandu-se in special angajatilor companiilor care activeaza in telecomunicatii si transport.
Tableta este rezistenta la socuri, dispune de un ecran de 7”, foloseste sistemul de operare Android 6.0 si este certificata IP67 si MIL-STD 810G. Astfel, este rezistenta la praf si ploaie, putand fi folosita chiar si sub apa, pentru 30 de minute (adancime maxima 1m).

“Getac ZX70 este una dintre cele mai compacte si mai rezistente tablete pe care le-am dezvoltat. Design-ul special, posibilitatea de a fi folosita cu o singura mana, durata mare de viata a bateriei si platforma Android sunt principalele atuuri ale acestui model. Tableta ofera utilizatorilor performante maxime indiferent de conditiile de mediu”, a declarat Scott Shainman, Presedinte Getac.

ZX70 foloseste un ecran IPS touchscreen de 7”. Lizibilitatea continutului este garantata de luminozitatea de 580 de niti a ecranului, tableta putand astfel fi folosita chiar si in conditii de soare puternic. Aditional, tehnologia ecranului touchscreen, LumiBond® 2.0, permite atingerea unui contrast superior si a unui gamut de culoare extins. Pentru o eficienta maxima, pachetul include si un stylus ce permite utilizatorilor sa ia notite direct de pe teren.
Tableta integreaza doua camere foto, webcam-ul Full HD putand fi folosit pentru realizarea de video-conferinte sau training-uri, iar camera principala de 8MP cu autofocus si flash dand posibilitatea utilizatorilor de a surpinde imagini clare, la rezolutii mari.

Partea de conectivitate este asigurata de prezenta modulelor ZX70 GPS + 4G LTE si WiFi. Tableta mai dispune de un cititor de coduri de bare 1D/2D, un modul NFC/RFID si de un cititor de carduri SD. Memoria este de 2GB, putand fi extinsa la 4GB.
Modelul este certificat atat ATEX, cat si IECEx 2/22, putand fi folosit chiar si in medii in care exista pericol de explozie.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania
Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 160 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7000 de comercianti, producatori de calculatoare, integratori de sisteme din 24 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord