DJ din toată lumea mixează “Sunetele siguranței” pentru Starmus 2017

DJ din toată lumea mixează “Sunetele siguranței” pentru Starmus 2017


Votul pentru piesa preferată – dintre creațiile unor artiști renumiți – este deschis publicului, anunță Kaspersky Lab

Kaspersky Lab, compania globală de securitate cibernetică, cercetează, în cadrul festivalului de știință Starmus 2017, cum sună siguranța pentru oameni. DJ de top din toată lumea au transformat rezultatele în 10 piese care ilustrează “Sunetul siguranței” (”Sound of Safety”).

Alături de sportivi de performanță, cercetători și muzicieni, printre care și campionul de șah Sergey Karjakin și numeroși piloți de Formula 1, proiectul ”Sound of Safety” a investigat categoriile de sunete pe care psihicul nostru le asociază cu sentimentul de siguranță.

Pentru a tranforma aceste sunete în muzică, Kaspersky Lab și casa de discuri internațională DiamondhouseRecords au ales o suită de 10 cunoscuți producători muzicali și DJ pentru remixarea unei serii exclusive de piese ilustrând “Sunetul siguranței”. Acestea au fost gata la timp pentru festivalul de artă și știință Starmus din acest an, din Trondheim, Norvegia.

Lista artiștilor include nume ca:

  • Eddie Amador – nominalizat la Grammy pentru categoria American Tech House și producător Dance DJ;
  • AKADIAN – British Progressive House și producător Electro DJ;
  • Dany Cohiba – DJ House și producător din Spania;
  • DJ Schedule 1 – EDM DJ și producător din Coreea de Sud;
  • Dubtal3nt – Dubstep, Trap DJ și producător din Austria;
  • DJ Favorite – DJ Future House, Remixer și producător din Rusia;
  • Artone & BOYAN – DJ și producători Deep House & Chillout-Lounge din Bulgaria;
  • DJ Superjam – DJ Hip Hop și producător din Statele Unite ale Americii;
  • Falko Niestolik – Remixer House și producător din Germania;
  • DJ Lykov – DJ Electro House și producător din Rusia.

Piesele finale au fost prezentate publicului pentru a fi votate, câștigătoarea urmând să fie desemnată imnul oficial “Sunetul siguranței”, în cadrul hub-ului Kaspersky de la Starmus.  Votul publicului pentru cele mai bune piese este DESCHIS până pe 18 iunie.

Sentimentul de siguranță este ceva subiectiv”, spune Eugene Kaspersky, Președinte și CEO Kaspersky Lab. “O situație în care o persoană se simte în siguranță poate fi infernală pentru alte persoane. O melodie poate să îi calmeze pe unii, iar pe alții să îi enerveze. Cred că dorința de a experimenta și de a căuta lucruri noi este extrem de importantă dacă vrei să fii în prim-planul inovației tehnologice. De asemenea, căutarea lucrurilor noi este, de obicei, foarte distractivă. Proiectul nostru ”Sunetul siguranței”, lansat pentru a marca aniversarea a 20 de ani de activitate a companiei, este realizat pentru a observa percepția pe care o au diferite persoane despre siguranță. De-abia aștept să ascult muzica pe care acest proiect o va inspira. ”

”Pentru mine, sunetul siguranței este o ușă imensă de închisoare trântită cu putere, în timp ce se aude scârțâitul șuruburilor, atunci când se închide”, completează  DJ AKADIAN, unul dintre participanții la acest proiect. “Va fi interesant să auzim cum aceste sunete care inspiră siguranța se aliniază în piesele noastre – fără îndoială, este o provocare incitantă.”
Zilnic, cercetători și experți în securitate cibernetică vor participa la sesiuni de discuții, găzduite de hub-ul Kaspersky la Starmus 2017.

Pentru mai multe informații și pentru a vizualiza videoclipurile înscrise în competiția ”Sunetul siguranței”, vă rugăm vizitați site-ul: http://sound-of-safety.com/.

Cei care doresc să își aleagă un sunet al siguranței, pot folosi tag-ul #MySoundOfSafety.

Kaspersky Lab sponsorizează Starmus 2017, care va avea loc între 18-23 iunie 2017, iar aici va fi live streaming pe toată durata festivalului.

 
Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab este o companie globală din domeniul securității cibernetice, care în anul 2017 aniversează 20 de ani de activitate. Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea. Portofoliul companiei include protecție endpoint de top și mai multe soluții specializate de securitate și servicii, pentru a combate amenințările digitale tot mai sofisticate. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali sunt protejați de tehnologiile Kaspersky Lab, precum și 270.000 de companii client, pe care le ajutăm să protejeze ce e mai important pentru ele. Pentru mai multe informații, vizitați www.kaspersky.ro.

Despre Starmus
Festivalul Starmus este organizat din 2011, fiind o creație a astrofizicianului Garik Israelian. Scopul lui a fost acela de a face știința și arta accesibile publicului larg. A obținut acest lucru. prin intermediul celor trei festivaluri desfășurate la capacitatea maximă, prin participarea celor mai influenți cercetători și astronomi, alături de superstaruri din domeniul muzicii. Efectul magic al Starmus nu este limitat la știință, muzica reprezentând, de asemenea, o componentă esențială a festivalului. Unul dintre membrii Consiliului Consultativ, cunoscutul Peter Gabriel, fostul lider al trupei britanice Genesis, evidențiază legăturile strânse dintre astronomie și muzică: ”Muzicienii explorează și definesc ce există în interiorul nostru, astronomii explorează și definesc ceea ce există în afara noastră. Tocmai asta iubesc la Starmus: îmbinarea dintre aceste două lumi.”

Pentru mai multe informații vizitați: https://www.starmus.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord