De unde ne tratam corespunzator?

De unde ne tratam corespunzator?


Inca din adolescenta am luat contact, cam prea rapid,dupa parerea mea, cu spitalele si cu farmaciile.

Din cauza unor probleme de sanatate ale parintilor mei am intrat in contact cu medicii dar si ulterior cu farmaciile pentru achizitia diferitelor medicamente pe care trebuiau sa si le cumpere lunar.

Parintii mei sunt acum bine din punct de vedere al sanatatii, insa lunar isi cumpara tratamentul corespunzator.

Asa cum spuneam mai sus, datorita problemelor de sanatate mult prea devreme aparute a trebuit sa iau contact cu diferite farmacii, de unde le cumparam tratamentul lunar.

De curand am fost nevoita sa cumpar Cipro quin 500 mg, un medicament pentru diverse afectiuni precum infectii osteo-articulare sau ale aparatului urinar. Putem afla mai multe despre acest medicament de aici: citeste aici prospect Cipro quin de la Catena. Bineinteles ca l-am achizitionat tot din farmacia Catena.

Un comprimat de Cipro quin contine ciprofloxacina 500 mg si este indicata in tratamentul infectiilor ale aparatului respirator inferior (acutizari ale bronsitei cronice, pneumonie cu germeni gram-negativ si streptococi), infectiilor osteo-articulare, infectii ale aparatului urinar, infectii gonococice, endocervicale si uretrale, prostatita, gastroenterita si multe alte infectii.

Dozele si modul de administrare pot fi aflate din pagina produsului de pe site-ul Catena.

A trecut mult timp pana am devenit fidela unei singure farmacii, unde pe langa faptul ca gaseam de fiecare data toate medicamentele de pe reteta, am primit un card de fidelitate iar medicamentele le gaseam la un pret accesibil.

Conteaza foarte mult acest lucru, mai ales in cazul pensionarilor care, asa cum stim, nu au o pensie foarte mare dupa ani si ani de munca.

In plus, la farmacia inimii tale, asa cum este Catena cunoscuta, gasim personal bine instruit care intotdeauna te intampina cu zambetul pe buze.

In majoritatea farmaciilor, gasim de cele mai multe ori un inlocuitor sau ceva asemanator. In plus, preturile sunt uneori mai mari. La Catena am gasit intotdeauna ce am cautat iar reducerile de care beneficiaza cumparatorii sunt foarte bune.

Cu siguranta vom gasi in fiecare cartier o farmacie pentru inima noastra, de unde ne putem cumpara medicamentele necesare pentru sanatatea noastra si ne putem familiariza cu personalul de aici, simtindu-ne comfortabil.

Voi ce parere aveti? De unde va cumparati medicamente? In cazul in care aveti in apropiere o farmacie Catena va recomand sa pasiti cu incredere in interior, deoarece veti gasi tot ce aveti nevoie si, totodata oameni bine pregatiti ce va intampina mereu cu zambetul pe buze.

Articol scris de Cristina, membru al echipei Blogatu.ro.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord