De ce prefer cazinourile online celor fizice

De ce prefer cazinourile online celor fizice


Sunt sigur că mulți dintre voi vă întrebați, când citiți acest articol, unde ar fi mai bine să jucați jocuri de noroc – în cazinourile fizice sau în cazinourile online, de acasă, rapid și confortabil?

Asemanărea dintre cazinourile online și magazinele online.
Este mult mai ușor să cauți un produs într-un magazin online decât să pierzi câteva ore căutând un anume produs într-un magazin fizic. La fel de ușor este atunci când joci jocuri de noroc online: ai acces imediat la jocurile preferate fără a fi nevoit să aștepți după alți jucători sau să pierzi timp prețios în trafic, atunci când cazinoul preferat nu este foarte apropiat de locuința ta. În același timp, nu ai parte de invidia și ești ferit de privirile iscoditoare ale celorlalți jucători.

Îți mai dau un pont: în mediul online ai parte de foarte multe bonusuri. Spre exemplu, pe Unibet ro primești 20 de rotiri gratis la înscriere. Ți se par puține? Ei bine, un alt exemplu de bonus este cel oferit la înscriere de Netbet: 50 de rotiri gratuite.

Cele mai apreciate jocuri sunt sloturile – păcănelele sunt cele mai jucate. Cu toate ca acest tip de joc ține strict de noroc, sunt apreciate de foarte mulți jucători valoarea lor de amuzament.

Recent, am intrat pe http://www.cazinouromania.ro/, un site pe care găsești oferte exclusive de jocuri la diverse cazinouri.
Toate cazinourile pe care le găsiți pe acest site sunt licențiate de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc).
Jucătorii primesc bonusuri mai mari dacă se înregistrează de pe cazinouromania.ro, mai mari decât dacă te-ai înregistra direct de la cazinou – un punct forțe al acestui site.

Am jucat pentru început un joc pe care cred că îl știți cu toții: Blackjack sau, cum îi mai spun unii, 21. Jocul este foarte simplu: pentru a câștiga trebuie să obțineți 21 de puncte sau un punctaj cât mai apropiat de 21, fără a depăși acest număr. Vei primi inițial două cărți, iar dealerul va primi tot două cărți, dar doar una cu fața în sus.
După împărțire, ai posibilitatea să alegi dacă vrei să mergi mai departe, să te oprești, să dublezi miza etc.
Blackjackul este al doilea cel mai jucat joc de masă din lume după ruletă. La acest joc am câștigat câteva zeci de lei in câteva minute.
Supercazino 5

În finalul acestui articol va ofer câteva sfaturi de urmat atunci când jucați online:
– Trebuie să profiți la maxim de pe urma promoțiilor și bonusurilor
– Joacă jocurile la care ai mai multă experiență
– Optează pentru jocuri cu payout ridicat

Aștept în comentariile acestui articol părerea voastră despre jocurile de noroc online.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord