Cris Smile – pentru un zambet perfect

Cris Smile – pentru un zambet perfect


Tot mai multe persoane lasa la o parte frica de stomatolog si aleg sa mearga la un cabinet pentru a-si rezolva problemele legate de dinti. Sunt atat de multe cabinete de stomatologie incat uneori, daca nu ai unul la care mergi permanent, e destul de dificil de ales.
Cei care sunt din Bucuresti prefera deseori cabinetul Cris Smile si astfel au placerea de a fi tratati de dr. Cristina Munteanu, o persoana cu adevarat competenta, un medic empatic si pregatit cu adevarat.
Tratamentele pe care le poti face aici sunt de mai multe tipuri: ortodontie, implantologie, restaurari dentare, profilaxie dentara, endodontie si estetica dentara. Totodata, aici poti merge si cu cel mic, in cazul in care cauti servicii de stomatologie pentru copii.

Sanatatea orala este deosebit de importanta. Multe persoane aleg sa mearga la un medic stomatolog pentru un simplu detartraj, altele pentru interventii mai complicate. Foarte des, pacientii Cris-Smile.ro vin la cabinet pentru ca vor sa-si puna aparat dentar. Si nu, nu doar cei mici. Sunt si adulti care vor un astfel de aparat. Zambetul e important, indiferent de varsta.
Oamenii ar trebui sa inteleaga faptul ca dantura este foarte importanta si ca un simplu dinte care lipseste provoaca o multime de alte reactii.

Din fericire, tot mai multe persoane au aceasta problema. Statisticile sunt chiar ingrijoratoare. Se pare ca aproximativ jumatate din populatia de pe glob are cel putin un dinte lipsa. Si nu, nu e in regula. Din teama, din lipsa de timp sau din cauze financiare amanam mersul la dentist, ceea ce nu e deloc bine.
Simpla lipsa a unui dinte poate afecta masticatia, de exemplu. Cei care au o astfel de problema stiu prea bine despre ce anume vorbesc. Nu mai poti manca asa cum o faceai inainte, incerci sa mananci doar pe partea pe care nu ai un dinte lipsa, deoarece mancatul pe gingie poate provoca durere si asa mai departe.
Chiar si zambetul poate fi modificat din cauza unui dinte lipsa. De ce? Pentru ca te vei feri sa zambesti asa cum o faceai inainte, de teama de a nu se vedea urat.

Cele mai multe persoane nu isi dau seama initial de gravitatea acestei probleme. Ea nici nu are efecte imediate grave. Dar, in timp, lipsa unui dinte poate determina retragerea osoasa, ceea ce e o problema destul de grava. Specialistii spun ca in primul an, osul in care a fost dintele care a cazut isi pierde un sfert din latime. Apoi, in timp, tot se va ingusta si mai mult. Acest lucru nu va fi placut si intreaga dantura va fi afectata.
Daca ai o problema stomatologica, nu mai sta pe ganduri. Fa tot ce poti pentru a merge cat mai repede la Cris Smile sau la un cabinet din orasul tau si rezolva-ti cat mai urgent problema. Astfel vei zambi fericit/a si vei avea o sanatate orala buna.

+ There are no comments

Add yours