Circuit turistic cu masini de la furnizorii de servicii  rent a Car Bucuresti

Circuit turistic cu masini de la furnizorii de servicii  rent a Car Bucuresti


Plaiului mioritic i s-a dus vestea in lumea intreaga. Tara noastra, veritabila gura de Rai, este vizitata de turisti din toata lumea. Cum sa ajungi in Apuseni, Maramures sau Moldova, daca vii cu avionul tocmai din Africa sau din Australia, nu sti o boaba romaneste (romanilor li se pare cea mai usoara limba, strainii o considera una dintre cele mai grele) si nu ai la dispozitie un mijloc de transport?

Raspunsul este la dispozitia oricui: apelezi la furmizorul de servicii rent a car Otopeni, iar daca il contactezi cu o saptamana inainte, poti ajunge si la Viena, adica poti scoate fara grija masina din tara.
In cazul in care aterizezi in Ardeal și vrei să vezi toată regiunea poți apela cu incredere la serviciile de rent a car Cluj oferite de AMS Car.

Amsrentacar.ro prezinta informatii in engleza si romana. Atat cererea, cat si pretul estimativ sunt afisate in engleza, asa ca daca doresti servicii Inchiriere microbuz pentru circuitul turistic al unui grup de straini in Romania, totul decurge facil.

Detaliile de returnare se stabilesc cu o zi inainte, iar daca ai luat masina de la firma de inchirieri auto Cluj si te afli la Iasi, nu trebuie decat sa indici adresa si sa te asiguri ca autoturismul are aceeasi cantitate de combustibil ca la luarea in primire si va fi ridicat de la locul indicat de tine.
O masina de la unitatea de inchirieri auto Bucuresti este pusa la punct si are toate reviziile efectuate cu rigurozitate. Daca masina este imobilizata, firma pune la dispozitie o platforma si totul se rezolva rapid si elegant.

 Serviciile de inchirieri auto Otopeni ofera clientilor posibilitatea sa-si aleaga masina pe care o doresc pentru a strabate Romania de la un capat la celalalt. Autoturismul este livrat cu anvelope de sezon fiind asigurat in caz de accident sau furt.

 Firma de Inchirieri masini Bucuresti are oferte pentru toate exigentele si toate buzunarele. O masina Skoda Rapid poate fi inchiriata la pretul de 19, 23 euro pe zi, Dacia Logan cu 20, 86,  euro/zi, la polul opus situandu-se Mondeo Diesel Automat cu 43, 73 euro pe zi, microbuzul Opel Vivaro, 45, 22 euro pe zi sau microbuzul Renault Trafic 8+1 la un pret similar.
Se pot inchiria masini si pe termen lung, cu rata lunara fixa avand  anumite servicii incluse.

Vezi alte articole despre servii de rent a car.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord