Cea mai simpla metoda de a comanda jante

Cea mai simpla metoda de a comanda jante


Jantele au devenit un accesoriu nelipsit de la orice masina care vrea sa impresionezie prin aspect. In prezent, orice sofer are la dispozitie o gama larga de jante de aliaj din care poate alege, pentru a completa linia si estetica autoturismului. Nu a fost mereu asa insa, la inceputurile automobilisticii, jantele erau un accesoriu de lux pe care si le permiteau foarte putini soferi si erau folosite in special la masinile de raliu. Motivul: erau foarte scumpe si greu de intretinut. Aspectul lor se deteriora rapid, procesul de fabricare era unul migalos, iar jantele erau uneori imperfecte sau erau predispuse la fisuri.

In prezent, costul unui set de jante auto este accesibil pentru marea majoritate a soferilor, iar gama de profile s-a diversificat pentru fiecare gust si nevoie. Exista zeci de finisaje, tipuri de vopsea, culoare, dimensiune de prindere si branduri din care puteti alege in functie de preferinte. In principal, jantele de aliaj au un espect mai placut in comparatie cu jante tabla. Modelele din aluminiu pot fi deteriorate mai rapid si au, in mare parte a cazurilor, o rezistenta la socuri scazuta in comparatie cu jantele din otel. Jantele din otel nu sunt recomandate pentru un stil de condus sportiv, fiind mai rigide si avand performante limitate in cazul solicitarilor bruste.

Cea mai simpla metoda de a comanda jante este online. In cazul in care alegeti o achizitie dintr-un magazin fizic, sunteti nevoiti sa va deplasati la fiecare show-room de prezentare in parte, sunteti limitati doar la jantele expuse in acea locatie fizica si uneori puteti fi nemultumit de ceea ce gasiti. Avantajele cumpararii online de jante auto sunt:

  • poti analiza modelele din confortul casei tale

Nu sunteti nevoiti sa va deplasati la o locatie fizica, puteti analiza jantele din confortul casei sau biroului. Aveti sute de mii de profile expuse in acelasi loc si nu sunteti limitat de un spatiu de depozitare, ca in cazul magazinelor auto.

  • beneficiezi de consultanta specializata

Consilieri specializati garanteaza potrivirea jantei pe autoturism. Se folosesc configuratoare specializate, care asigura potrivirea unei jante pe autoturism, fara alte adaugiri. Astfel sunteti siguri ca veti primi modele potrivite pentru specificatiile tehnice ale masinii dvs.

  • livrare gratuita oriunde in tara

Jantele sunt livrate gratuit oriunde in tara, indiferent de oras sau adresa. Le primiti la adresa stabilita, fara alte costuri ascunse. Se livreaza in cutii de carton, care sa le protejeze in timpul transportulu impotriva posibilelor zgarieturi

  • modalitati de plata diferite

Puteti opta pentru plata ramburs, atunci cand coletul ajunge. Puteti alege plata online, prin card bancar sau in rate prin diferite banci comerciale. Daca sunteti societate, aveti optiunea de plata OP.

Prin urmare, achizitia online de jante auto este cea mai simpla metoda prin care poti sa-ti schimbi aspectul masinii tale. Rapid si sigur, cu garantie de 2 ani pentru orice model de janta.

+ There are no comments

Add yours