Camera auto DVR Navitel MSR700 – unboxing

Camera auto DVR Navitel MSR700 – unboxing


Navitel MSR700 este un device capabil sa inregistreze videoclipuri FullHD la 30 de cadre pe secunda si sa fotografieze la o rezolutie de 12 MP. In plus, tehnologia de compresie video H.264 garanteaza ca videoclipurile vor ocupa cat mai putin spatiu pe cardul de memorie si vor avea o calitate foarte buna. Camera are un obiectiv cu unghi de vizualizare de 170 de grade.

Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul camerei auto DVR Navitel MSR700:

Camera auto Navitel MSR700 este cel mai mic astfel de gadget pe care l-am testat. In ciuda dimensiunilor, performantele camerei sunt foarte bune.

Cu ajutorul microfonului foarte sensibil, Navitel MSR700 inregistreaza si audio, la o claritate excelenta.

Ecranul IPS, cu diagonala de 2 inchi, permite utilizatorilor sa vizualizeze videoclipurile si fotografiile inregistrate, in timp real. Ecranul are o rezolutie de 900×240 pixeli si e usor de urmarit atunci cand dispozitivul este montat pe parbrizul masinii. Pentru a naviga in meniu puteti apela la butoanele fizice de pe marginea stanga a camerei. Langa butoanele fizice se afla un slot pentru cardul microSD, situat pe marginea inferioara a dispozitivului si porturile jack, respectiv miniUSB, pe marginea din dreapta.

Camera permite inregistrarea automata dupa pornirea motorului masinii. Puteti opta pentru afisarea sau nu a datei si orei in videoclipuri.

In cutie, alaturi de camera DVR auto Navitel MSR700, veti mai gasi: o laveta speciala pentru curatarea camerei, doua tipuri diferite de suporturi pentru parbriz: unul cu ventuza si celalalt cu banda dublu-adeziva 3M, cablul de alimentare la priza masinii de 12V si un cablu USB pentru conectarea la calculator. Navitel MSR700 are si o baterie cu capacitatea de 200mAh.

Astept cu interes sa imi spuneti parerea voastra despre Navitel MSR 700 si sa imi recomandati si alte camere auto de la Navitel pentru teste.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord