Camera auto DVR Navitel MSR700 – unboxing

Camera auto DVR Navitel MSR700 – unboxing


Navitel MSR700 este un device capabil sa inregistreze videoclipuri FullHD la 30 de cadre pe secunda si sa fotografieze la o rezolutie de 12 MP. In plus, tehnologia de compresie video H.264 garanteaza ca videoclipurile vor ocupa cat mai putin spatiu pe cardul de memorie si vor avea o calitate foarte buna. Camera are un obiectiv cu unghi de vizualizare de 170 de grade.

Va invit sa urmariti in continuare unboxing-ul camerei auto DVR Navitel MSR700:

Camera auto Navitel MSR700 este cel mai mic astfel de gadget pe care l-am testat. In ciuda dimensiunilor, performantele camerei sunt foarte bune.

Cu ajutorul microfonului foarte sensibil, Navitel MSR700 inregistreaza si audio, la o claritate excelenta.

Ecranul IPS, cu diagonala de 2 inchi, permite utilizatorilor sa vizualizeze videoclipurile si fotografiile inregistrate, in timp real. Ecranul are o rezolutie de 900×240 pixeli si e usor de urmarit atunci cand dispozitivul este montat pe parbrizul masinii. Pentru a naviga in meniu puteti apela la butoanele fizice de pe marginea stanga a camerei. Langa butoanele fizice se afla un slot pentru cardul microSD, situat pe marginea inferioara a dispozitivului si porturile jack, respectiv miniUSB, pe marginea din dreapta.

Camera permite inregistrarea automata dupa pornirea motorului masinii. Puteti opta pentru afisarea sau nu a datei si orei in videoclipuri.

In cutie, alaturi de camera DVR auto Navitel MSR700, veti mai gasi: o laveta speciala pentru curatarea camerei, doua tipuri diferite de suporturi pentru parbriz: unul cu ventuza si celalalt cu banda dublu-adeziva 3M, cablul de alimentare la priza masinii de 12V si un cablu USB pentru conectarea la calculator. Navitel MSR700 are si o baterie cu capacitatea de 200mAh.

Astept cu interes sa imi spuneti parerea voastra despre Navitel MSR 700 si sa imi recomandati si alte camere auto de la Navitel pentru teste.

+ There are no comments

Add yours