ALTEX România continuă procesul de modernizare și redeschide magazinul din Bârlad cu o nouă înfățișare

ALTEX România continuă procesul de modernizare și redeschide magazinul din Bârlad cu o nouă înfățișare


Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță finalizarea modernizării magazinului din Bârlad, situat în Magazinul Universal (Str. Republicii, nr. 200, et. 1). Astfel, spațiul de 1100 mp a fost reorganizat pentru o experiență de cumpărare mai plăcută, iar gama de produse a fost actualizată. Magazinul se redeschide pe data de 15 iunie, la ora 09:00.

„Continuăm procesul de remodelare a magazinelor pentru că dorim să oferim cliențior noștri cea mai bună experiență de cumpărare. Magazinul din Bârlad a fost reamenajat în acord cu nevoile clienților, astfel încât aceștia să găsească mai ușor produsele pe care le doresc și să se poată bucura de toate serviciile pe care le punem la dispoziție.”, spune Daniel Mirea, Retail Director ALTEX România.

Cu ocazia modernizării, în perioada 15 iunie – 5 iulie 2017, cumpărătorii vor putea beneficia de o serie de promoții speciale la o gamă largă de produse: electrocasnice mari și mici, televizoare, produse audio-video, smartphone-uri și gadgeturi, laptopuri și accesorii. Ofertele includ:

• Aparat de aer condiționat VORTEX, 12000 BTU, 3 ani garanție și kit de instalare inclus -1199.9 lei
• Combină frigorifică Arctic, 5 ani garanție, clasa energetică A+, 291 litri – 949.9 lei (preț buy-back)
• Mașină de spălat vase incorporabilă Whirlpool cu 6 programe, capacitate 10 seturi, clasa energetică A+ – 799.9 lei (preț buy-back)
• Mașina de spălat rufe Arctic 1000rpm, capacitate 6kg și clasa energetică A+ – 749.9 lei, (preț buy-back)
• Televizor Teletech LED HD diagonala 61 cm – 499.9 lei
• Televizor LED Smart TV LG diagonala 109 cm – 1299.9 lei
• Smartphone dualism Blade V7 Lite ZTE -399.9 lei
• Laptop Lenovo 2 în 1 MIIX 310-10ICR cu Windows instalat și smartphone Lenovo Vibe cadou – 999.9 lei
• Consolă Xbox One Slim 500GB cu controller wireless Xbox One și card Xbox Live Gold 3 luni – 1249.9 lei/ pachet.

În plus, clienţii care achiziţionează produse în această perioadă pot apela și la o serie de servicii de creditare atractive:
• 24 rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Euroline sau cardul de credit Bancpost;
• Creditare instant, fără adeverință de venit, prin Credex și Unicredit Consumer Financing.

De asemenea, Altex pune la dispoziția cumpărătorilor o serie de soluţii post-vânzare, precum serviciul de transport gratuit în toată țara pentru comenzi cu valoare mai mare de 149.9 lei și serviciul de rezervare online și ridicare din magazin. Acestea sunt completate de serviciul cel mai bun raport preţ-calitate din România, care evidenţiază preţurile imbatabile pe care compania le oferă şi grija constantă pentru a pune la dispoziţia clienţilor cele mai bune servicii. Cei care găsesc produsele din gama Altex la preţuri mai mici la alţi retaileri specializaţi, atât online, cât şi offline, primesc de două ori diferenţa. Lista completă de servicii Altex este disponibilă pe www.altex.ro.

Despre ALTEX România
ALTEX România este liderul pieţei româneşti de retail, cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Prin reţeaua naţională de 94 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienţilor o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase preţuri, susţinute de soluţii optime de finanţare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajaţi ai companiei sunt dedicaţi livrării de soluţii tehnologice de ultimă generaţie, care facilitează accesul consumatorilor la informaţie, divertisment şi comunicare.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord