Allview X4 Xtreme va avea o camera foto cu senzor de 20 MP pentru selfie-uri!

Allview X4 Xtreme va avea o camera foto cu senzor de 20 MP pentru selfie-uri!


Odata cu venirea verii, toti plecam in vacanta si ne dorim selfie-uri cat mai reusite, cu ajutorul carora sa obtinem admiratia prietenilor pe retelele de socializare., de aceea Allview X4 Xtreme ne vine in ajutor cu o camera foto frontala cu senzor de 20 MP destinata selfie-urilor, mai sus puteti vedea un selfie realizat cu X4 Xtreme in care se observa calitatea excelenta a imaginii obtinute cu ajutorul acestei camere frontale, de altfel Allview a publicat si un teaser al acestui smartphone in care ne anunta capacitatile camerei foto frontale:

” E vremea pentru selfie! Si nu orice fel de selfie, ci unul care sa puna in valoare momentele cu adevarat importante pentru tine. O camera extrema, pregatita pentru orice provocare. #soulselfie”

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord