Xerox participa si anul acesta la IT Congress si la Transilvania IT Forum

Xerox participa si anul acesta la IT Congress si la Transilvania IT Forum


Xerox Romania participa, pentru al 8-lea an consecutiv, la IT Congress si, pentru al 4-lea an consecutiv, la Transilvania IT Forum, doua dintre cele mai importante evenimente de profil organizate in tara.
Pe 17 si 18 mai, Xerox va fi prezenta la Timisoara, la IT Congress, unde va expune o serie de echipamente de imprimare, atat pentru mediul de birou, cat si pentru productie. Evenimentul este organizat de ETA2U, partener autorizat Xerox si unul din principalii integratori de sisteme si solutii IT din vestul Romaniei.

Florin Sudor, Managed Print Services Manager, Xerox Romania, va vorbi despre controlul si reducerea costurilor de imprimare a documentelor, iar Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox Romania, va sustine o prezentare despre cele mai noi tehnologii Xerox si despre cele 29 de echipamente lansate de companie anul acesta.

De asemenea, la standul Xerox vor fi prezente echipamentele multifunctionale de imprimare (MFP-urile) Xerox VersaLink B405, Xerox VersaLink B7030 si Xerox AltaLink C8070, precum si presa de productie Xerox Versant 180.

MFP-urile fac parte din cele 29 de echipamente lansate recent de Xerox, in cadrul celei mai mari lansari din istoria de 110 ani a companiei. Echipamentele inglobeaza tehnologia ConnectKey 2017 si au integrate functii de mobilitate si solutii cloud.

In ceea ce priveste presa Xerox Versant 180, aceasta dispune de module de productivitate, automatizare si finisare inline care reduc cantitatile de deseuri produse, ofera rezultate mai rapide si prezinta mai multe oportunitati in zona de aplicatii. Echipamentul poate produce pana la 80.000 de pagini pe luna, la o viteza de 80 de PPM, pe o gama diversa de medii de imprimare: hartie lucioasa sau mata, etichete, poliester, hartie adeziva si multe altele.

In perioada 24 – 25 mai, Xerox va participa si la Transilvania IT Forum, iar la standul Xerox vor fi prezentate echipamente care raspund nevoilor business-urilor de toate dimensiunile. Forumul este organizat de unul dintre partenerii autorizati Xerox, Top Tech, un furnizor de solutii IT si de sisteme tehnice de securitate.

Astfel, multifunctionalele Xerox VersaLink B405 si Xerox VersaLink B7030 fac parte din gama VersaLink, creata pentru grupurile de lucru mici si medii, iar MFP-ul Xerox AltaLink C8070 este potrivit pentru grupurile de lucru si volumele de imprimare din zona enterprise. Pentru furnizorii de servicii de imprimare, Xerox va prezenta si presa de productie Xerox Versant 180, un nou echipament care ofera o calitate optimizata a imaginilor si functii de finisare inline avansate.

Totodata, expertii Xerox, Bogdan Cobuz si Florin Sudor, vor vorbi despre cele mai noi tehnologii Xerox, despre serviciile de imprimare din birourile de toate dimensiunile si despre moduri de a creste productivitatea la locul de munca.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord