Voucher de 300RON la anvelope vara

Voucher de 300RON la anvelope vara


Odata cu schimbarea temperaturilor si trecerea lor spre plus, o grija importanta in mintea oricarui sofer trebuie sa fie schimbarea anvelopelor de iarna cu cele de vara. Un motiv important pentru care e recomandata aceasta schimbare, este faptul ca cele de iarna isi pierd proprietatile si aderenta atunci cand sunt folosite la temperaturi de peste 7 grade. Pe aceeasi logica, cele de vara isi pierd proprietatile cand sunt folosite la temperaturi de sub 7 grade.

Daca aveti deja un set de anvelope de vara, va recomandam sa le analizati atent inainte de montaj. Cautati urme de uzura prematura, galme, fisuri in flancul anvelopei. Indreptati-va atentia si asupra uzurii suprafetei de rulare. Urmariti daca nu s-a ajuns la indicii de uzura, mici riduri care sunt o avertizare ca anvelope trebuie schimbata deoarece s-a uzat pana aproape de limita si in consecinta si-a pierdut mare parte din proprietati.

Ca sa micsoram efortul financiar pe care il reprezinta achizitionarea unui set, venim cu o oferta la anvelopele de vara Dunlop si GoodYear. Beneficiaza garantat de un voucher de pana la 300RON pentru achizita unui set. Promotie e dupa cum urmeaza. Cumparati de pe AnveloSHOP.ro (fara link, doar text):

– un set de cauciucuri de vara GoodYear sau Dunlop de diametrul 16 sau mai mici, si castigati garantat un voucher de 50RON
– un set de cauciucuri de vara GoodYear sau Dunlop de diametrul 17 sau mai mari si castigati garantat un voucher de 300RON

Ca sa intrati in posesia vocherului, dupa ce primiti factura si anvelopele, accesati unul din site-urile http://promotie.goodyear.eu (fara link, doar text) sau http://promotie.dunlop.eu (fara link, doar text) in functie de ce brand ai cumparat. Completati formularul si urcati o poza cu factura anvelopelor. Este important sa se observe clar data facturii, nr de anvelope, profilul lor si numele dvs in clar.

De ce sa profiti de promotii la anvelope vara Dunlop sau GoodYear?

Brandurile sunt renumite in domeniul anvelopelor datorita profilelor excelente pe care le-au creat dea lungul timpului. Dunlop este o anvelopa cu o aderenta ridicata si protrivita pentru un stil de condus sportiv ce implica franari/accelerari bruste. GoodYear este o anvelopa ce ofera un radament km ridicat si potrivita pentru un stil de condus preventiv, pentru condus pe distante mari. Profilele sunt construite la cele mai intalte standarde de calitate, respectand toate normele de siguranta impuse de uniunea europeana. Pot fi folosite in orice conditii de drum si pentru orice tip de autoturism, indiferent de caroserie, turism, hatchback, cross-over, etc.

Cine suntem?

AnveloSHOP este lider in domeniul anvelopelor si jantelor de peste 10 ani, comercializand doar anvelope noi cu garantie 2 ani de la producator. Va stam la dispozitie pentru orice nelamuriri si sugestii. Consultantii nostrii specializati va pot oferi recomandari cu privire la ce anvelope sunt recomandate pentru masina dvs. Alege increderea, alege calitatea, alege AnveloSHOP.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord