Unboxing Evolio X-Watch 3

Unboxing Evolio X-Watch 3


Va invit sa urmariti unboxing-ul smartwatch-ului Evolio X-Watch 3.

Evolio X-Watch 3 are un design atractiv si un raport calitate-pret foarte bun. Design-ul robust este pe gustul meu. In cutie se afla un cablu micro USB pentru incarcare, manualul cu instructiunile de utilizare si certificatul de garantie.

Display-ul are diagonala de 1,54 inchi si rezolutia de 240×240 pixeli. Monitorizeaza somnul dar si pasii, afiseaza notificarile primite pe smartphone. O functie care merita mentionata este alerta pentru sedentarism. Evolio X-Watch 3 poate fi folosit si pentru a initia/primi apeluri telefonice (are un difuzor incorporat). Nu are insa slot pentru cartela SIM (apelurile telefonice pot fi initiate doar atunci cand smartwatch-ul este conectat prin Bluetooth la un smartphone).

Evolio X-Watch 3 are un meniu simplu iar aplicatiile se acceseaza printr-un slide la stanga sau dreapta. Principalele setari se acceseaza printr-un slide de sus in jos.

Astept in comentariile acestui articol parerile voastre despre Evolio X-Watch 3 si astept sa imi recomandati si alte produse Evolio pentru teste.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord