Unboxing Evolio X-Watch 3

Unboxing Evolio X-Watch 3


Va invit sa urmariti unboxing-ul smartwatch-ului Evolio X-Watch 3.

Evolio X-Watch 3 are un design atractiv si un raport calitate-pret foarte bun. Design-ul robust este pe gustul meu. In cutie se afla un cablu micro USB pentru incarcare, manualul cu instructiunile de utilizare si certificatul de garantie.

Display-ul are diagonala de 1,54 inchi si rezolutia de 240×240 pixeli. Monitorizeaza somnul dar si pasii, afiseaza notificarile primite pe smartphone. O functie care merita mentionata este alerta pentru sedentarism. Evolio X-Watch 3 poate fi folosit si pentru a initia/primi apeluri telefonice (are un difuzor incorporat). Nu are insa slot pentru cartela SIM (apelurile telefonice pot fi initiate doar atunci cand smartwatch-ul este conectat prin Bluetooth la un smartphone).

Evolio X-Watch 3 are un meniu simplu iar aplicatiile se acceseaza printr-un slide la stanga sau dreapta. Principalele setari se acceseaza printr-un slide de sus in jos.

Astept in comentariile acestui articol parerile voastre despre Evolio X-Watch 3 si astept sa imi recomandati si alte produse Evolio pentru teste.

+ There are no comments

Add yours