Stand laptop Avantree TB101L – prezentare

Stand laptop Avantree TB101L – prezentare


Avantree TB101L este un stand multifunctional pentru laptop, foarte stabil, rezistent, pliabil, cu un pret accesibil – il puteti achizitiona de pe Avantree.ro cu 149 lei. Pe standul a carui prezentare video va invit sa o urmariti mai jos pot fi asezate fara probleme laptopuri cu diagonala de pana la 17 ”:

Avantree TB101L ofera spatiu suficient si pentru mouse. In plus, este pliabil are un unghi de inclinare reglabil. Poate fi utilizat la birou, in pat, pe fotoliu, sau chiar si la picnic.

Se poate regla pe inaltime in trei trepte, de la 24 la 32 de cm, iar unghiul poate fi reglat intre 0 si 30 de grade, tot in 3 trepte.

Dimensiunile standului, realizat din MDF, sunt compacte: 50x30x0.9 cm. Picioarele sunt realizate din aluminiu si pot fi pliate pentru transportul si depozitarea usoara a masutei. Avantree TB101L are o greutate de 1,49 Kg.

Din punctul meu de vedere, acest stand este un cadou util si inedit pentru oricine.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord