Review Tenda A9

Review Tenda A9


Tenda A9 este un range extender perfect pentru cei care isi doresc sa aiba un semnal puternic in toata locuinta.

Instalarea este foarte usoara, nu este nevoie de setari complicate: doar introduceti range extenderul in priza si apoi apasati butonul WPS de pe router-ul de acasa si apoi apasati butonul plasat pe Tenda A9. Dispozitivul face restul, autentificandu-se in mod automat, securizand conexiunea si extinzand imediat aria de acoperire a retelei wireless. Daca router-ul dumneavostra nu include un buton WPS, modelul A9 poate fi configurat foarte usor prin intermediul unui smartphone sau tablete.

Portul Ethernet incorporat permite dispozitivului Tenda A9 sa functioneze si ca adaptor wireless pentru PC-uri cu fir.

A9 transmite date la viteze de pana la 300Mbps, folosind cele doua antene externe compatibile Wi-Fi 802.11b/g/n. Semnalul acopera lejer aproximativ 200 de metri patrati.

Tenda A9 are un design atractiv, discret si este usor de plasat in orice priza standard de 220V. Spre deosebire de alte dispozitive similare, acesta nu va bloca a doua priza. Un LED frontal ajuta utilizatorii sa gaseasca locul perfect unde pot plasa range extender-ul in raza principala a routerului – verde inseamna o conexiune puternica iar  galben inseamna ca range extender-ul trebuie sa fie plasat mai aproape de router.

Va invit sa imi spuneti daca folositi in prezent un range extender si daca considerati util un asftel de gadget.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Alexandru

    Luat azi de la Flanco cu 55 lei. Aparatul este foarte frumos iar instalarea foarte facila. Rezultatul este un semnal wi-fi foarte bun in toata casa! Recomand!

+ Leave a Comment