Repatrierea decedatilor si transportul funerar international

Repatrierea decedatilor si transportul funerar international


E extrem de trist sa iti moara o ruda. Pe langa faptul ca e greu sa traiesti o perioada cu ideea ca persoana respectiva nu mai e in viata ta, e destul de greu sa te ocupi si de tot ce tine de inmormantare.
Insa si mai greu este atunci cand cineva drag moare departe de casa, intr-o tara straina. Nu te lasa inima si constiinta sa il lasi acolo. Nu ai cum sa nu faci tot ce iti sta in putinta pentru a-l aduce acasa, pentru a-l ingropa in pamant romanesc.

In astfel de situatii, ai nevoie urgenta de o firma care ofera serviciu de repatriere Romania. Cei care au astfel de firme stiu exact ce trebuie sa faca pentru ca decedatul sa fie adus in Romania.
O astfel de companie este Funebri Santa Maria. Pe cei de la Funebri Santa Maria ii gasesti pe Repatriere-Romania.ro. Compania are sedii si in Romania (puncte de lucru in Bucuresti, Focsani si Ploiesti) si in Italia (puncte de lucru in Piacenza si Roma).

Cei de aici sunt specializati in servicii de repatriere si stiu exact ce au de facut pentru a realiza transporul decedatului conform conditiilor impuse de lege.
Cei de la Funebri Santa Maria se ocupa de tot, inclusiv de acte. Nu este necesar ca rudele sa mearga in tara in care persoana respectiva a decedat. Ei se ocupa de absolut totul.
Un aspect important in ceea ce priveste repatrierea e faptul ca persoana decedata poate fi transportata doar in sicriu de zinc. Sicriul de zinc trebuie sa aiba in interior si valvola, astfel incat sa se respecte toate conditiile de igiena si de pastrare. Sicriul din zinc se introduce in cel din lemn. Lemnul trebuie sa fie de esenta tare si sa corespunda standardelor Uniunii Europene. Sicriul trebuie sa aiba pe el o placuta de identificare a persoanei decedate.

Cei de la firma de pompe funebre se vor ocupa gratuit de sigilarea sicriului, nepercepandu-se nici o taxa.
Nu e usor sa treci prin astfel de evenimente neplacute, insa, din nefericire ele se intampla. Cand se intampla, nu poti rezolva singur/a problema. Nu poate oricine sa ia o persoana decedata si sa o transporte in tara. Trebuie indeplinite anumite conditii, conditii pe care firmele specializate in acest domeniu le cunosc si le respecta.
Chiar saptamana trecuta o prietena si-a repatriat tatal mort intr-o tara straina. E o situatie extrem de dureroasa pe care nimeni nu si-ar dori-o. Insa era multumita de faptul ca transportul s-a facut destul de rapid si ca au reusit sa il aduca si sa il ingroape in pamantul natal.

Serviciile de repatriere sunt destul de scumpe, insa acest lucru este din cauza faptului ca trebuie facute o multime de acte, drumul este lung si corpul decedatului trebuie transportat in conditii speciale. Dar, raportul calitate-pret este unul corect.

+ There are no comments

Add yours