Recomandarea zilei: Standul QuickMobile de la Bucharest Technology Week

Recomandarea zilei: Standul QuickMobile de la Bucharest Technology Week


Dragi cititori, ieri am vizitat standul QuickMobile de la Bucharest Technology Week 2017 – eveniment care se desfasoara in piata George Enescu si la care mai puteti participa pana azi, 28 Mai, la ora 20:00.

Standul QuickMobile isi asteapta vizitatorii cu cea ingenioasa „armată” de roboței, printre care Ubtech Alpha 1S, Jimu, și MakeBlock.

Puteti chiar juca un meci de fotbal inedit, cu robotii umanoizi Ubtech Alpha 1S, care se conectează simplu și rapid prin Bluetooth 4.0 la smartphone-urile cu sistem de operare Android sau iOS.

QuickMobile 4

Drona PowerEgg, accesoriile Guitar Hero, vehicule electrice, aparate de masaj inteligente marca Breo, numeroase accesorii pentru smartphone (baterii externe, huse) si gadget-uri precum boxe Bluetooth sau becuri inteligente sunt de asemenea prezente.
QuickMobile 14

QuickMobile 12

QuickMobile 11

QuickMobile 9

QuickMobile 7

QuickMobile 5

QuickMobile 3

QuickMobile 1

Vizitatorii pot participa la o serie de activitati care au loc la standul Quickmobile, unde au sansa sa castige premii uber smart!
QuickMobile 2

In plus, puteti testa TP-LINK Neffos X1, smartphone mid-range cu pret de numai 899 lei, dotat cu procesor Octa-Core Helio P10 si 2 GB de memorie RAM.
QuickMobile 13

QuickMobile 8

QuickMobile 6

Va recomand sa vizitati azi standul QuickMobile, in Piața George Enescu, pana la ora 20:00!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord