Recomandarea zilei: Casting in Craiova, pe 14 Mai, pentru reality show-ul Luxury Academy: se cauta specialisti in HairStyling, Make-Up sau Fashion Design

Recomandarea zilei: Casting in Craiova, pe 14 Mai, pentru reality show-ul Luxury Academy: se cauta specialisti in HairStyling, Make-Up sau Fashion Design


Dragi cititori din Craiova si nu numai, va atrag atentia asupra unui eveniment extrem de interesant, care se va desfasura duminca, 14 mai, intre orele 10:00 și 17:00 la Hotel Europeca din Craiova: castingul pentru reality show-ul Luxury Academy.

Cum se va desfasura castingul:
O echipa formata din profesionisti te intampina sa te asculte, sa te cunoasca si sa iti raspunda la toate intrebarile. O prezentare te va lamuri cu privire la procedurile de calificare catre un Reality Show TV care promoveaza cea mai cautata profesie din lumea modei si spectacolului: Consultant de Imagine!

De ce iti recomand sa vii la casting, daca te pasioneaza moda, hair styling-ul si make-up-ul:
Deoarece reality show-ul Luxury Academy se adreseaza specialistilor in HairStyling, Make-Up sau Fashion Design iar selecția poate fi o punte de lansare in lumea fascinanta a showbiz-ului. Acest casting se adreseaza oricarei persoane pasionate de domeniile mentionate mai sus, indiferent de varsta..
Puteti afla mai multe detalii de pe pagina de Facebook Luxury Academy si pe site-ul Luxuryacademy.ro.

Turneul de selectie va continua apoi in alte 8 orașe, intre care: Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași, București și Brașov.

Despre Luxury Academy:
Academia internationala specializata in hair style, make up, fashion design, consultanta de imagine și fotografie de moda, Luxury Academy le ofera participanților la casting posibilitatea sa trăiasca experiențe unice aaturi de profesioniști internaționali in cadrul reality show-ului, care se va difuza pe un post de televiziune național.

Un prezentator, 20 concurenți, numeroase probe si un premiu: oportunitatea de inființare a propriul atelier de imagine, sunt elementele cheie ale show-ului Luxury Academy. Juriul va fi format format din trei personalitati ale modei internaționale și va evalua performanțele candidaților in: machiaj, coafura și design vestimentar.

De asemenea, Luxury Academy deschide inscrierile pentru cursurile cu specialiști celebri din Milano precum Matteo Osso – critic de moda, fashion stylist, Milo Sabariz – profesor la școli de Fashion din Londra și hair stylist, Simone Marulli – fashion designer, Manuela Faganelli – consultant de imagine pentru oameni politici, Tv, divertisment și business.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord