Proleasing Grup susține echipa CSU Proleasing Ploiești U13 în drumul spre finala Campionatului Național

Proleasing Grup susține echipa CSU Proleasing Ploiești U13 în drumul spre finala Campionatului Național


Ploiești, 25 mai 2017: Proleasing Grup a devenit sponsor și susținător oficial al echipei de baschet juniori CSU Proleasing Ploiești U13, începând cu luna aprilie a acestui an. Compania susține echipa de juniori în finala Campionatului Național, care va avea loc la Oradea între 31 mai – 4 iunie 2017.

Echipa CSU Proleasing Ploiești U13, antrenată de Elena Stan s-a calificat în finala Campionatului Național 2017 în weekend-ul 28-30 aprilie, cu o victorie impresionantă în fața echipei LPS Bihorul Oradea și cu un parcurs impresionant de 23 de victorii dintr-un total de 26 de meciuri.

CSU Proleasing Ploiest U13 (3)

Sub umbrela parteneriatului de sponsorizare, echipa de baschet juniori a preluat și numele companiei, devenind CSU Proleasing Ploiești U13, iar membrii echipei au primit un nou set de echipament personalizat cu logo-ul companiei.

“Proleasing Grup susține performanța pe teren și în business. Știm cât de importantă este susținerea în orice proiect, indiferent că vorbim de sport, business, educație sau orice alt domeniu. Ne dorim să sprijinim și să contribuim la noua generație de campioni în baschet – un sport emblematic pentru comunitatea noastră locală. Suntem încântați de rezultatele obținute de juniori în semifinale și suntem, în continuare, alături de echipă în drumul din finală.” – a declarat, Lucian Alexe, Director General Proleasing Grup.

Finala Campionatului Național de Baschet U13 se va desfășura în perioada 31 mai – 4 iunie 2017, la Oradea. Echipa CSU Proleasing Ploiești este compusă din Daniel Radu, Iustin Puiuleţ, David Drăghici, Vlad Baştină, Lorenzo Diaconescu, Sabin Alexandru, Cristian Muşuroia, Radu Pâncu, Theodor Sanda, Tudor Dan, Tiberiu Petre, George Aldea, Sabin Luca, David Rașoga și Dinu Codruț. Antrenorii juniorilor sunt Elena Stan și Ivan Gemaljevic.

Proleasing Grup este unul dintre cei mai activi susținători ai dezvoltării comunității locale – în cei peste 15 ani de existență pe piața din România, compania a investit și a susținut numeroase inițiative speciale: expoziții, concerte simfonice și de jazz, proiecte de responsabilitate socială.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord