PC-urile MAGUAY vor fi din nou prezente la Comic Con

PC-urile MAGUAY vor fi din nou prezente la Comic Con


Maguay anunta participarea la East European Comic Con, ca partener de tehnologie pentru organizatorii evenimentului si pentru Samsung, lider global in domeniul tehnologiei informatiei.
In cadrul East European Comic Con, cel mai important eveniment dedicat benzilor desenate, animatiilor, jocurilor si serialelor, organizat in estul Europei, ce va avea loc la Romexpo intre 5 si 7 mai 2017, sistemele Maguay vor fi regasite in doua zone importante:
Sistemele Maguay GamePower Junior LOL Edition 2, dotate cu cele mai noi procesoare Intel din generatia Kaby Lake si configurate special pentru acest joc vor fi putea fi testate in zona dedicata League of Legends.
Sistemele Maguay GamePower Z270, bazate pe cele mai noi tehnologii Intel si NVIDIA, dar si SSD-urile performante Samsung 850 EVO, vor putea fi testate in tandem cu cele mai noi monitoare de gaming Samsung, in standul producator.

„Am sustinut performanta, indiferent de domeniul in care aceasta a fost facuta. Sustinem educatia, initiativele educationale si evenimentele legate de aceasta, dar si joaca, mai exact spus gaming-ul si zona pro, reprezentata de eSports.” a declarat Corvin Pughin, Director Comercial, Maguay.
Pe landing page-ul dedicat, www.maguay.ro/comicon puteti regasi configuratiile expuse in cadrul evenimentului, dar si alte desktop-uri si laptop-uri de gaming pe care Maguay le comercializeaza.
Mai mult, intreaga gama de PC-uri Maguay poate fi configurata cu SSD-uri Samsung de ultima generatie, de la modele de 120/240 GB, ideale pentru un boost de performanta in aplicatiile uzuale si pâna la cele de 4 TB, destinate celor mai exigente sarcini computationale. Detalii pe www.maguay.ro.

Despre Maguay
Maguay este cel mai important producator român de PC-uri, servere si storage comercializate sub marca proprie. Conform IDC, in ultimii 10 ani  Maguay este cel mai mare producator român de servere fiind singurul producator român din Top 5 Server vendors.

In 2012 compania Maguay a fost premiata de catre Intel Corporation la CeBIT, Hanovra pentru contributia remarcabila adusa in educarea clientilor in utilizarea tehnologiilor de server Intel.
Maguay este de asemenea un important integrator de proiecte informatice complexe – capabil sa implementeze si sa livreze „la cheie” solutii informatice hardware si software cu asigurarea unor servicii si suport de calitate.
Brand-ul Maguay se diferentiaza pe piata IT din România prin oferirea solutiilor personalizate in functie de nevoile clientilor, atât din punctul de vedere al sistemelor informatice, cât si la nivel software.

Calitatea serviciilor si produselor oferite de Maguay este garantata de parteneriatele cu cei mai buni integratori si furnizori de tehnologie: Intel Technology Provider Platinum, Gold Partner Oracle, Vmware Enterprise Partner, Fortinet Platinum Partner, Symantec Silver Partner sau Seagate Channel OEM Partner. Maguay are implementat un sistem de management integrat calitate – mediu ISO 9001 + ISO14001 si este certificata de TUV Thüringen.

Informatii complete despre gama de produse ofertata: www.maguay.ro

+ There are no comments

Add yours