P9 lite 2017 – performanțe în ritmul tău!

P9 lite 2017 – performanțe în ritmul tău!


Cine crede că smartphone-urile din categoria medie nu sunt performante, nu a făcut cunostință cu modelele Huawei și, mai ales, cu Huawei P9 lite 2017!
Cu specificații surprinzătoare și tehnologii inovatoare, noul Huawei P9 lite 2017 oferă utilizatorilor performanțe puternice și ușurință în utilizare, nu doar în ziua achiziționării, ci și după multe luni de utilizare!

#specificații de top
Prima condiție pentru ca un smartphone să fie rapid este să integreze o serie de specificații tehnice puternice, în majoritatea cazurilor, aceste specificații făcând referire la un procesor performant și o capacitate RAM mare. Huawei P9 lite 2017 încorporează un procesor octa-core HiSilicon Kirin 655, cu patru nuclee de 2.1 GHz și patru de 1.7 GHz. Un număr mare de nuclee permite desfășurarea în mod simultan a unui număr mai mare de procese.

O alta specificație importantă este memoria RAM. Cei 3 GB alocați memoriei RAM de pe Huawei P9 lite 2017 se regăsesc în general la majoritatea modelelor din categoria high-end. Capacitatea mare a memoriei RAM asigură buna funcționare a sistemului și a aplicațiilor, în special atunci când utilizatorul folosește mai multe aplicații sau programe în același timp. De asemenea, permite păstrarea aplicațiilor în background pentru mai mult timp, chiar dacă nu sunt accesate o perioadă, fără ca telefonul să se miște greu.
Atât procesorul, cât și memoria RAM, alcătuiesc o pereche eficientă, care trebuie să lucreze în tandem pentru a oferi o experiență de utilizare cât mai performantă.
Ceea ce mai poate completa această pereche este sistemul grafic Mali-T830MP2, care reușește să facă față celor mai solicitante jocuri, redând imagini clare.

#software ideal
Dispozitivul suportă ultima versiune de Android, Android 7.0 Nougat, precum și ultima versiune a interfeței proprietară Huawei, EMUI 5.0, care aduce o serie de funcții noi, atât din punct de vedere al design-ului, cât și al experienței de utilizare. Interfața este mai intuitivă, mai transparentă și are un design minimalist. Oferă acces mai rapid la shortcuts și îmbunătățește accesul la notificări, ceea ce, implicit, oferă acces mai rapid la mai multă informație.
Funcția Phone Manager îți permite să scanezi telefonul, pentru a găsi elementele care necesită optimizare, cum ar fi: ștergerea de fișiere vechi, închiderea aplicațiilor care rulează în background, optimizarea bateriei și verificarea memoriei cu ajutorul unui program online de antivirus.

#performanță la nivel înalt
Totuși, cel mai important beneficiu este mecanismul care asigură că performanța sistemului și a aplicațiilor nu este compromisă în timp. Huawei a implementat algoritmul Machine Learning, care studiază tiparul comportamental a utilizatorului. Acest algoritm memorează obiceiurile, ceea ce, în timp, permite anticiparea resurselor necesare în functie de aplicațiile folosite. Acest lucru ajută la eficientizarea memoriei, aducând soluții aplicațiilor care sunt folosite în mod frecvent. În consecință, progamele de interes pentru utilizator sunt derulate mai rapid, rulează mai ușor și rămân în background mai multă vreme, pentru a fi accesate instant, atunci când este cazul.
Așadar, P9 lite 2017 oferă trei elemente importante ce asigură eficiență în utilizare: specificații de top, cea mai nouă versiune de Android Nougat 7.0 și optimizarea interfaței cu EMUI 5.0. Toate acestea fac din Huawei P9 lite 2017 un device pe care îl folosești cu plăcere, atât în momentul achiziționării, cât și după multe luni de utilizare.

Despre Huawei Consumer BG
Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud. Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord