O călătorie a culorilor estivale cu noua colecţie de vară Tex, disponibilă exclusiv la Carrefour

O călătorie a culorilor estivale cu noua colecţie de vară Tex, disponibilă exclusiv la Carrefour


Anul acesta noua colecție de vară prinde #chefdeviață!

Noua colecţie în culori explozive Carrefour Tex pentru sezonul călduros ne surprinde cu o paletă coloristică în tendințe, care ne duce cu gândul la o zi toridă și mereu însorită de vară. Pentru zilele călduroase, când soarele ne răsfaţă şi gândul ne stă doar la o vacanţă prelungită într-un paradis verde, Carrefour ne propune o colecţie inspirată de culorile sezonului estival. Rochii vaporoase de vară, camăși și pantaloni de in, accesorii fun, printuri vesele, colecția de vară Tex este disponibilă exclusiv în hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău si Oradea Lotus.

‘’Colecţia de vară Tex transformă visul vacanţelor în locaţii ideale, în piese pe care clienţii noştri vor adora să le poarte zi de zi. Imprimeurile caleidoscopice, croiala feminină, texturile aerisite, culorile aprinse și materialele bio sunt elementele cheie ce definesc acest sezon estival. Ne mândrim mult cu piesele vestimentare şi accesoriile care se înscriu în cele mai actuale tendinţe, în linie cu recomandările celor mai renumite case de modă la nivel internaţional. Mai mult de decât atât, pentru toți pasionații de shopping sau pentru cei ce își doresc sfatul unui specialist în modă, îi invităm să ne scrie pe pagina oficială de Facebook Tex, unde stilistul personal, Luminita, va oferi tricks and tips pentru tinute versatile, cu stil, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Carrefour are un nou statement în acest sezon: vara aceasta se poartă #modacuchefdeviață, ţesăturile din in pentru a lăsa pielea să respire şi să ne dea senzaţia de libertate, se poartă materiale lejere de bumbac şi bumbac strech, pentru a putea simţi că trăim, iubim şi strălucim.

În aceste ritmuri surprinzătoare, Carrefour lansează colecţia de vară, adresată tuturor celor care vor să fie mereu la modă. Modelele sunt croite şi pentru publicul nostru mai tradiţional, care va găsi o gamă largă de articole clasice, reinterpretate creativ în materialele şi culorile sezonului. În ceea ce priveşte încălţămintea, se poartă espadrilele cu motive florale, cu imprimeuri, sandalele cu talpă mai groasă, saboţii si papuci comozi şi practici pentru plajă, dar și tricourile cu paiete reversibile.

În cadrul colecției, stilurile propuse de Tex, pentru adulți și copii, cuprind: Tex Basic – ținute de zi, comode, printre care regăsim articole precum pantaloni, tricouri, cămăși, jachete; Tex Casual – o categorie dedicată persoanelor mai puțin formale, care caută confort; Tex Sport – țesături anti-perspirante și rezistente la purtare îndelungată; Tex Lenjerie – gama de lenjerie care se adresează întregii familii, ce include modele atractive, realizate din materiale de o calitate superioară, Tex Nightwear (pijamale) – îmbracaminte din materiale textile plăcute, moi și confortabile pentru pijama-party-uri perferte, Tex Baby – destinată copiilor între 0 și 3 ani, cu materiale confortabile, de cea mai bună calitate, inclusiv cu țesături bio, cu o largă varietate de articole pentru fetițe și băieței și Fashion Express – cea mai nouă gamă de produse creata de designerii noștri pentru tineri!

Pentru un plus de inspirație, vă invităm în magazinele noastre, să încercați articolele vestimentare sau să descoperiți mai multe ținute din Colectia Tex de Vară 2017, pentru a da culoare și caracter acestui anotimp, direct pe noul site-ul www.tex.carrefour.ro – #modacuchefdeviata.

+ There are no comments

Add yours