Eyeliner gel sau cum sa iesiti din anonimat

Eyeliner gel sau cum sa iesiti din anonimat


Conturarea corecta a ochilor va poate ajuta sa ascundeti micile imperfectiuni si in acelasi timp sa va schimbati total aspectul general. Folosit inca de pe vremea faraonilor, mai exact de la Cleopatra si pana in zilele noastre, creionul sau tusul contur pentru ochi a reusit sa le schimbe aspectul si sa le confere un plus de feminitate si frumusete tuturor femeilor. Creioanele dermatograf clasice, cu mina dura au fost inlocuite cu produse inovatoare, care fac aplicarea conturului de ochi sa fie mult mai usoara. Cel mai nou trend ne aduce in atentie un nou produs: eyeliner gel.

Cu ajutorul acestui produs puteti realiza efecte optice deosebite, cu note dramatice sau insinuari senzuale. Este foarte usor acum sa creati acea impresie de ochi de pisica (cat eye), atat de folosita in lumea modeling-ului. Veti putea acum sa realizati singure, usor si rapid un machiaj demn de orice make-up artist! Cu ajutorul eyeliner-ului gel veti putea sa va mariti ochii din punct de vedere vizual sau puteti sa realizati un efect subtil si elegant, in functie de ocazia pentru care realizati machiajul. Peria aplicatoare va ofera acum un mai bun control asupra miscarilor, iar dumneavoastra veti reusi sa trasati fara greseli cele mai finii linii.

Datorita formulei pe baza de gel peria aplicatoare nu se va usca rapid, ci va va permite sa trasati corect si usor linii perfecte pe pleoape. Dupa uscare, eyeliner-ul gel va rezista pe pleoape circa 24 de ore, dumneavoastra nemaifiind nevoite sa va retusati machiajul periodic, deoarece este rezistent atat la apa, cat si la stergerea cu mana (eyeliner-ul gel rezista chiar si atunci cand plangeti sau va scarpinati la ochi!).

In functie de ocazie puteti opta pentru diferitele nuante ale eyeliner-ului gel: pentru machiajul de zi este recomandat sa folositi nuante de negru sau maro, insa pentru un machiaj de seara deosebit puteti opta pentru nunate intense sau electrice, precum si pentru cele cu particule stralucitoare!

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord