Experiență de utilizare peste așteptări cu noul Huawei P10!

Experiență de utilizare peste așteptări cu noul Huawei P10!


Bateria cu o durată mare de viață și o interfață intuitivă au devenit două dintre cele mai căutate caracteristici când vine vorba de alegerea unui smartphone. Utilizatorii își doresc un telefon care să le asigure utilizarea cât mai îndelungată, fără să fie nevoiți să caute prize sau să folosească baterii externe. Cel mai nou dispozitiv din seria P lansat de Huawei, Huawei P10, are o baterie puternică de 3200 mAh. În funcție de profilul utilizatorului și gradul de utilizare, acesta poate folosi smartphone-ul timp de o zi și jumătate sau chiar două, fără să fie necesar să-l încarce.

Mai mult, Huawei a lucrat la dezvoltarea tehnologiei Super Charge, bazată pe încărcarea low-voltage. Cu ajutorul ei, smartphone-ul Huawei P10 este mai securizat, riscul de supra-încălzire fiind redus cu până la 50%. Tehologia SuperCharge folosește platforma Smart Charge Protocol, responsabilă de schimbul de informații dintre încărcător și telefon, în timpul procesului de încărcare. Smartphone-ul identifică cu ușurință care încărcător este în priză și ce cablu este conectat la telefon, încărcarea rapidă având loc doar prin utilizarea încărcătorului disponibil în cutia smartphone-ului.

În plus, utilizatorii se vor bucura de interfața intuitivă, EMUI 5, care contribuie la un consum mai mic de energie. În ce fel? Până de curând, utilizatorii smartphone-urilor obișnuiau să reclame performanțele slabe ale device-urilor, din cauza numărului mare de acțiuni solicitate pentru a accesa un anumit fișier sau aplicație, precum și volumul mare de notificări care le complicau activitatea zilnică și consumau inutil din baterie. Cu EMUI 5, 90% dintre sarcini necesită maximum 3 click-uri, unele dintre ele fiind disponibile cu ajutorul unui singur click, simplificând semnificativ navigarea în meniu și prelungind durata de viață a bateriei.

Atunci când sistemul îți solicită să iei o decizie, opțiunile sunt afișate într-o manieră mai eficientă, în partea de sus a ecranului, nu în mijlocul lui, ca până acum. Aceste soluții îți oferă satisfacție și fac experiența utilizatorului telefonului mobil mai ușoară și mai plăcută.

Mai mult decât atât, implementarea algoritmului Machine Learning, bazat pe învățarea comportamentului utilizatorului, contribuie la o experiență de utilizare de top!

Datorită acestui algoritm avansat, telefonul nu va avea performanțe reduse nici după 18 luni de utilizare continuă. Smartphone-ul reușește să optimizeze utilizarea resurselor procesorului octa-core și ale bateriei, al sistemului grafic și al memoriei în așa fel încât să asigure funcționarea la capacitate maximă a interfaței și a aplicațiilor.

Un smartphone a cărui baterie să reziste, cu o interfață intuitivă și cu un algoritm care “învață” să te cunoască în timp? Ce iți poți dori mai mult? Dacă răspunsul este o cameră foto de top, nu uită că noul Huawei P10 integrează noul sistem dual-camera Leica 2.0, datorită căruia poți surprinde imagini expresive și, mai ales, portrete de colecție cu cei dragi!

Dacă nu ai fugit încă la magazin, e timpul să o faci pentru că te vei bucura inclusiv de Garanția VIP! Mai multe detalii pe website-ul: http://consumer.huawei.com/ro/index.htm

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord