Cursuri de Chitara pentru incepatori – Cum alegem  scoala perfecta?

Cursuri de Chitara pentru incepatori – Cum alegem scoala perfecta?


Cursuri de Chitara pentru incepatori – Cum alegem scoala perfecta ?
Atunci cand ne dorim sa urmam cursuri de chitara pentru incepatori, fie ca este vorba de o alegere pentru noi sau de lectii de chitara pentru copii, este necesar sa tinem cont de cateva aspecte de baza.

De ce este important sa alegem un profesor de chitara bun pentru copilul nostru ? Simplu, daca un copil urmeaza lectii de chitara cu un mentor dezinteresat sau care tine ora de chitara intr-o sala cu cinci elevi, riscam sa aruncam banii de meditatii la chitara pe geam. Copilul nu invata sa cante corect la chitara si are sentimentul ca este tot mai greu si nu progreseaza, astfel ajunge in momentul in care ne spune ca isi doreste sa renunte la cursurile de chitara.

Cursuri de chitara pentru incepatori- Sfaturi utile din partea echipei Academiadechitara.ro
Ce beneficii ai daca urmezi scoala de chitara la noi ?
– Lectii de chitara de calitate – O ora de chitara personalizata, in care cursantul primeste toata atentia profesorului, orele tinandu-se in mod individual, cu un singur cursant. De ce este important acest lucru ? Chiar daca vorbim de un profesor foarte bun, acesta nu se poate concentra 100 % la doi elevi care canta piese diferite, invata acorduri sau exerseaza o piesa la chitara. Mai mult decat atat, unul dintre ei se poate afla la un nivel mai avansat decat altul. O lectie de chitara cu doi elevi se poate desfasura in conditii bune daca ambii elevi sunt la acelasi nivel si pot canta aceasi piesa – spre exemplu.

1. Materialele suport pentru partituri – Este important ca profesorul de chitara sa se implice in toate etapele de invatare a acestui frumos instrument muzical. Alegerea unor partituri potrivite pentru nivelul de studiu al chitarei este un aspect foarte important, ca de altfel si alegerea unor piese care se potrivesc cu personalitatea cursantului si genurile muzicale preferate de acesta.

2. Suport si sfaturi pentru alegerea chitarei potrivite- Unii dintre parinti fac greseala sa achizitioneze o chitara pentru copilul lor inainte sa-l inscrie la cursuri de chitara. In acest fel se aleg cu un instrument foarte slab calitativ sau care nu este potrivit pentru varsta elevului.

3. La Academiadechitara.ro cursantii primesc in costul cursurilor de chitara si o ora in plus de teorie muzicala pe saptamana. Este important sa intelegem muzica din toate punctele de vedere si sa invatam sa citim partiturile corect si chiar sa compunem proprile versuri pe note.

4. Sustinerea elevilor pentru participarea la concursuri de chitara pentru orice nivel.

5. Consiliere si sprijin pentru educarea si motivarea cursantilor.

6. Elevii vor invata sa-si stapaneasca si sa-si valorifice emotiile intr-un mod constructiv.

Cursuri de Chitara Sector 2 – Lectii de chitara la tine acasa sau la sediul scolii de Chitara. Oferte speciale pentru elevii ce locuiesc in sectorul 2 sau in sectorul 3 ( din Bucuresti ) si isi doresc sa urmeze cursuri de chitara. Detalii accesand sectiunea noastra lectii de chitara din site-ul scolii de chitara.

Lectii de chitara tot timpul anului
La noi Cursurile de chitara se tin tot timpul anului, fie vara, fie iarna, noi nu ne mutam odata cu venirea verii la mare si nici in tarile calde iarna.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord