Recomandare: Aplicatia Canvy – un mod inteligent de a comunica cu cei dragi

Recomandare: Aplicatia Canvy – un mod inteligent de a comunica cu cei dragi


In incercarea de a moderniza felul in care smartphone-ul ne manageriaza contactele, un start-up timisorean a dezvoltat aplicatia Canvy, disponibila pe Google Play Store.

Canvy isi propune sa imbunatateasca experienta utilizatorior, atunci cand acestia folosesc contactele din agenda, prin oferirea unei interfete centralizate din care se poate alege printr-un simplu gest canalul optim de contact. Astfel, utilizatorii se vor conecta rapid cu persoana cu care doresc sa comunice. Canvy aduna la un loc toate canalele de comunicare disponibile pentru un contact – telefon, SMS, diverse aplicatii cum ar fi WhatsApp, Facebook Messenger, Skype, etc. – afisandu-le intr-o interfata colorata si interactiva.

Aplicatia Canvy permite o interactiune dinamica si personalizata intre utilizatori si contactele din agenda telefonului, acestea fiind afisate in aplicatie intr-un format ce are la baza conceptul de “tile” (casete de contact). Fiecarui contact ii corespunde un astfel de bloc (ce poate afisa numele sau fotografia contactului respectiv), iar ordonarea blocurilor se poate face in trei modalitati diferite: in functie de gradul de interactiune cu un contact, in functie cele mai recente contacte accesate, sau o combinatie intre primele doua optiuni. Aplicatia se instaleaza foarte rapid. In timpul instalarii sunt prezentate principalele functii pe care le ofera Canvy:
Canvy 3

Ca orice aplicatie mai complexa pe care o instalati, Canvy solicita un numar considerabil de permisiuni:
Canvy 2

Veti constata ca dimensiunile casetei fiecarui contact se modifica in functie de mai multe criterii, cel mai important fiind frecventa cu care comunicati cu acel contact.
Canvy 3
Canvy 4

Daca tineti apasat lung pe pictograma unui contact, vor aparea canalele de comunicare prin care il puteti contacta.
Canvy 5

Mi s-a parut foarte interesant faptul ca dezvoltatorii Canvy s-au gandit sa integreze posibilitatea ca majoritatea notificarilor sa fie incluse doar in aceasta aplicatie.
Canvy 6

In concluzie, am avut placerea de a incerca un manager de contacte inteligent și adaptiv, prin care se poate iniția o comunicare printr-o singura atingere. Va sugerez sa apelati la aceasta aplicatie romaneasca pentru a va gestiona eficient agenda de contacte din Android. Aplicatia este gratis si se gaseste in Google Play.
Canvy 7Canvy 9

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord