Baterie externa de 10000 mAh Romoss Ace 10 – prezentare

Baterie externa de 10000 mAh Romoss Ace 10 – prezentare


Am primit in teste bateria externa Romoss Ace 10, care are o capacitate de 10000 mAh, suficienta pentru a incarca, de exemplu, un iPhone 7 de 3.5 ori.

Romoss Ace 10 este compatibila cu majoritatea smartphone-urilor si tabletelor dar si cu PSP.

Bateria Romoss Ace 10 este construita din materiale de calitate. Carcasa prelucrata folosind tehnologia CNC este in totalitate din aliaj de aluminiu. In plus, componentele electronice folosite sunt de inalta calitate.

Bateria are doua porturi de intrare, primul Lightning, celalalt microUSB de 2.1 A si doua porturi de iesire USB: unul de 5V si 1A si inca unul, pentru incarcare rapida, de 5V si 2.1A. Timpul de incarcare al bateriei este de aproximativ 6 ore, folosind portul de 2.1 A. Nivelul de incarcare este indicat de 4 LED-uri.

Nu trebuie sa iti faci griji in privinta specificatiilor gadgetului pe care vrei sa il incarci, deoarece acumulatorul extern Romoss Ace 10 se adapteaza si incarca smartphone-urile sau tabeletele intr-un mod sigur si foarte rapid, fara a le afecta.

Acumulatorul are o greutate de 250 de grame, fiind foarte usor de purtat in orice bagaj sau chiar in buzunar.

Astept in comentarii parerea vostra despre acumulatorul Romoss Ace 10 si va invit sa imi spuneti ce alte gadgeturi Romoss doriti sa testez.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Magazin Universal

    Smartphone-ul meu se descarca la fiecare 4-5 ore si se incarca greu .Este folosit intens si este enervant sa ramai fara baterie la nevoie. Ma gandesc serios la achizitia unei baterii externe de tipul celei prezentate in acest articol

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord