Alunga stresul prin intermediul mierii de albine

Alunga stresul prin intermediul mierii de albine


O parte dintre afectiunile de care suferim sunt datorate intr-o oarecare masura si stresului la care suntem supusi, stres care pe zi ce trece devine din ce in ce mai accentuat. Pentru a putea face fata acestuia, apelam la fel de fel de suplimente alimentare, care din pacate nu de fiecare data sunt obtinute din ceea ce scrie, ceea ce nu face altceva decat sa inrautateasca nivelul de stres la care suntem supusi zilnic. Si totusi, stresul poate fi combatut atat de usor, doar cu cateva ingrediente foarte simple. In cazul in care ti-am trezit interesul, iti recomand sa citesti continuarea acestui articol deoarece voi prezenta cateva retete cu ajutorul carora putem scapa de stresul si oboseala psihica si fizica la care suntem supusi zi de zi.

Anxietatea este una dintre starile care apar datorita stresului acumulat. Pe langa faptul ca ne perturba concentrarea, anxietatea ne face sa fim foarte agitati si irascibili, ceea ce ne afecteaza relatiile sociale. Aceste stari pot fi alungate prin consumarea de doua ori pe zi a unui pahar cu suc de portocale, in care se amesteca praf de nucsoara si o lingurita de miere de albine.

Daca in ceea ce priveste oboseala fizica aceasta poate fi combatuta prin intermediul odihnei si a somnului, lucrurile nu au aceiasi rezolvare in momentul in care vine vorba despre combaterea oboselii psihice. Netratarea acestei stari nu face altceva decat sa ajute la aparitia depresiei, lucru pe care cu siguranta nu ni-l dorim. Pentru a tine la distanta aceasta afectiune precum si oboseala psihica este recomandata utilizarea urmatoarei retete:

  • Peste 1 kg de alune de padure macinate se amesteca putin busuioc uscat precum si 3-4 linguri de miere de albine si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se lasa la frigider 24de ore, dupa care in fiecare zi se consuma 3-4 linguri din aceasta compozitie inainte de masa.

Pentru ca am zis mai sus ca depresia se poate instala foarte usor in mintea noastra, in incheierea acestui articol vreau sa prezint reteta ce se bazeaza pe un mix de produse tonice apicole, care previne aparitia depresiei. Aceasta spune in felul urmator: Intr-un borcan se amesteca 1 kg de miere de albine cu 30 grame de laptisor de matca, 100 grame de pastura, 300 grame de polen crud si 100 grame de seminte de canepa macinate. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru 24 ore. Dupa trecerea acestei perioade se consuma in fiecare zi cate 2 linguri cu 30 minute inainte de masa de pranz.

Vezi si rolul albinelor in industria farmaceutica.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord