ADATA prezinta cardurile microSD/SD Premier ONE UHS-II U3 si microSD UHS-I

ADATA prezinta cardurile microSD/SD Premier ONE UHS-II U3 si microSD UHS-I


Viteza de citire de pana la 290MB/s, viteze video V90 si capacitate de stocare de 256GB
inseamna capabilitati la 4K / 8K, oriunde te-ai afla

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea noii serii performante de carduri microSD si SD Premier ONE, constand in produse UHS-II U3 Clasa 10 si Premier UHS-I Clasa 10. Cardurile SDXC Premier ONE UHS-II U3 sunt echipate cu tehnologie MLC Flash de inalta calitate si ating o viteza de citire de 290MB/s si de scriere de 260MB/s. Acestea sunt disponibile cu o capacitate de pana la 256GB. Cardurile microSDXC / SDHC Premier UHS-I Clasa 10 ofera o viteza de citire consistenta de 85MB/s si sunt disponibile la capacitati de pana la 128GB. Seria Premier ONE ofera consumatorilor o gama larga de carduri de memorie pentru o extindere facila a spatiului de stocare, cu performante potrivite pentru fisiere mai mari ca niciodata si continut video de inalta fidelitate capturat in UHD 4K si 8K. Produsele sunt concepute, de asemenea, si pentru a completa aplicatiile VR. Toate cardurile au un interval de temperatura cuprins intre -25 si 85 grade Celsius.

Cele mai ridicate viteze microSDXC/SDXC posibile
Proiectate si testate conform specificatiilor UHS-II U3 Clasa 10, cardurile Premier ONE SDXC ating la citire o viteza de 290MB/s si la scriere de 260MB/s. Echivalentul acestora in format microSDXC au performante de citire de 275MB/s si de scriere de 155MB/s. Ambele versiuni microSD si SD suporta viteze video V90 sau inregistrari video brute de 90MB/s, care reprezinta o latime de banda suficient de mare pentru captarea continutului 4K, 8K si VR. Camerele video “action camera” si aplicatiile pentru capturi live la 360 de grade, de asemenea, au mult de castigat de pe urma accesului la viteze atat de mari, care permit inregistrarea necomprimata, fara intarziere, fara intreruperi si fara reducere a rezolutiei.

MLC Flash, constructie robusta, integritate a datelor si capacitate ridicata
Toate cardurile Premier ONE UHS-II U3 utilizeaza 3D MLC Flash de inalta calitate, pentru performante optime, de lunga durata. Acestea suporta corectarea automata a erorilor pentru a spori integritatea datelor si trec cu brio testele de rezistenta la apa, praf, soc si teste cu raze X. Prin urmare, aceste carduri sunt foarte potrivite pentru activitati in aer liber, inregistrari live si reportaje, precum si pentru profesionisti care calatoresc pe distante lungi si care experimenteaza diverse medii. Consumatorii pot alege dintre modelele cu capacitate de 64GB, 128GB sau 256GB, in functie de nevoile pe care le au pentru extinderea rapida a stocarii pe iOS, Windows, Mac OS si Android, datorita universalitatii formatului microSD/SD.

Perfecte pentru continut Full HD
Gama Premier microSDXC/SDHC este formata din carduri UHS-I Clasa 10 cu capacitate de 16GB, 32GB, 64GB sau 128GB, capabile sa citeasca la o viteza de 85MB/s si sa scrie la 25MB/s. Acest lucru le face foarte potrivite pentru utilizatorii care au nevoie de inregistrare la calitate Full HD 1080p, de redare si de partajare. Pe langa compatibilitatea universala, cardurile sunt robuste, trecand prin stricte probe de rezistenta la apa, praf, socuri si raze X. Asigurand clientilor posibilitatea de a obtine un pachet complet pentru orice buget, ADATA integreaza corectia automata a erorilor pe cardurile Premier UHS-I.

Despre ADATA
ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.
Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

+ There are no comments

Add yours