Unboxing – Samsung Galaxy A5 2017

Unboxing – Samsung Galaxy A5 2017


Unboxing – Samsung Galaxy A5 2017

Bine v-am gasit! Va invit sa urmariti unboxing-ul smartphone-ului Samsung Galaxy A5 2017 – avem de-a face cu a treia iteratie a acestui model. Este un gadget mid-range foarte atractiv din punct de vedere al design-ului, dar si al specificatiilor.

Samsung Galaxy A5 2017 vine la pachet cu 32 de GB de memorie interna, 3 GB memorie RAM si este rezistent la apa si praf  – conform standardului IP68. Device-ul are o camera pentru selfie-uri de 16 mp si un senzor pentru amprente.

Camera foto principala este tot de 16 mp. Din punctul meu de vedere, acest smartphone seamana foarte mult cu Samsung Galaxy S6. Este usor si subtire si este usor de manuit. Design-ul sau este, de asemenea, unul premium.

In cutie gasim: smartphone-ul, un ghid de pornire rapida a acestuia, un accesoriu pentru scoaterea cartelei SIM, incarcatorul, un cablu USB TPS – pentru conectarea la incarcator sau la calculator si un set de casti.

Telefonul se aprinde destul de repede, iar procesul de configurare este foarte simplu: putem seta un cont Google sau un nume, o adresa de e-mail sau o amprenta (pentru a seta o amprenta trebuie sa asezam un deget pe tasta home si apoi sa il ridicam, repetand acest proces de cateva ori).

Pentru a beneficia, cat mai rapid, de cele mai noi update-uri,va recomand sa va creati un cont Samsung. Telefonul vine deja cu multe aplicatii pre-instalate.

In curand voi reveni si cu un review detaliat al acestui gadget. Pana atunci, va invit sa imi recomandati si alte gadget-uri de la Samsung, pentru teste.

 

+ There are no comments

Add yours