Unboxing Philips X586

Unboxing Philips X586


Va invit sa urmarim impreuna unboxing-ul smartphone-ului Philips X686 – un gadget mid-range foarte atractiv. Telefonul are o camera principala de 13 mp, 2 GB de memorie RAM si o memorie interna de 16 GB. Philips X586 are un ecran HD IPS de 5 inch.

Avem de a face cu un device cu conectivitate 4G, de tip TDD – prezinta senzor pentru amprente (protejand astfel datele utilizatorului) si un procesor Quad Core –este un gadget foarte accesibil.

In cutie, pe langa telefon, mai avem o tipla pentru protectia ecranului, o cheita pentru scoaterea cartelei SIM, certificatul de garantie, un incarcator, un set de casti, cablul micro USB pentru conectarea la incarcator sau calculator.

Pe partea din fata a lui Philips X586 avem o camera pentru selfie-uri de 5 mp si senzorii de proximitate si luminozitate si 3 butoane capacitive, aflate in partea din jos a telefonului.

Camera foto principala, aflata pe partea din spate, are 13 mp. De asemenea, mai este prezent blitul si senzorul pentru amprente. Philips X586 se misca destul de repede in meniuri, dupa cum puteti observa din imaginile de mai sus.  

In curand voi reveni si cu un review detaliat al acestui gadget. Pana atunci insa, va invit sa imi spuneti ce alte smartphone-uri de la Philips ati vrea sa testez.

+ There are no comments

Add yours