Steinel RS 16 – Lampa cu senzor de miscare: unboxing

Steinel RS 16 – Lampa cu senzor de miscare: unboxing


Solutia inteligenta de iluminare oferita de Steinel este raspunsul pentru cei care isi doresc un corp de iluminat performant, care sa reactioneze la miscare si la conditiile de lumina, aprinzand imediat lumina in mod automat si stingand-o apoi dupa o perioada de timp predefinita de utilizator. Timpul de functionare poate fi setat intre 5 secunde si 15 minute. Este ideala pentru a fi instalata pe holuri, coridoare, bai sau oriunde este nevoie de iluminare pentru o durata scurta de timp. Aplica are un senzor de miscare incorporat sub sticla abajurului. Raza de actiune poate fi reglata intre 3 si 8 metri si un unghi de 360 de grade.

Lampa de interior cu senzor de inalta frecventa este indicata pentru becuri incandescente, becuri economice si becuri cu led-uri (toate cu dulie E24), cu puterea de maxim 60 W. Lampa ofera posibilitatea de a conecta si alte echipamente, precum un ventilator de exemplu. In cazul in care instalatia de iluminare are incorporat un regulator de intensitate a luminii, nu este recomandata montarea acestei lampi.

Detectorul de miscare detecteaza fara scapari cele mai mici miscari pe o circumferinta de 360° si pana la o distanta de 8 m. Dacă este necesar, raza de actiune poate fi redusa pe cale electronică până la 3 m.

Lampa este realizata din plastic (sasiul) si sticla opal (capacul).

In ambalajul de retail veti gasi: manualul cu instructiuni de utilizare si montare, certificatul de garantie, suruburile pentru fixarea lampii, un catalog cu produse de iluminat Steinel, un sticker decorativ, distantieri pentru instalatia aparenta si abajurul din sticla triopal.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord