Smart Bill este cel mai votat brand „Made in Romania” în programul BVB

Smart Bill este cel mai votat brand „Made in Romania” în programul BVB


  • Smart Bill a fost cea mai votată companie din cele 50 de companii finaliste (dintr-un număr total de 166 înscrise), obținând peste 25% din voturile publicului în programul “Made in Romania: Liga BVB”

Smart Bill, soluția de facturare și gestiune nr.1 în România, este cea mai votată companie în cadrul programului lansat de Bursa de Valori București – Made in Romania: Liga BVB. Programul a urmarit să descopere cele mai inovatoare 15 companii românești cu cele mai mari perspective de creștere în viitorul apropiat.

Dintre companiile câștigătoare, 14 au fost alese de juriul competiției, iar una prin votul publicului. Smart Bill a obținut peste un sfert din totalul de voturi acordate de public celor 50 de companii finaliste și a intrat în Liga BVB.

“Votul înseamnă increderea pe care clienții noștri o au în Smart Bill, înseamnă confirmarea unei misiuni în care o echipă frumoasă a investit peste 10 ani de muncă, mii de speranțe și milioane de euro. Această victorie ne încurajează și mai tare să ducem mai departe dezvoltarea Smart Bill și să inovăm. Bucuria este cu atât mai mare cu cât știm că ce e mai bun, abia de acum urmează.” a declarat Mircea Căpăţînă, cofondator Smart Bill.

Astfel, Smart Bill va beneficia de progamul de training și de oportunitățile de dezvoltare oferite de BVB și partenerii săi implicați în program. „Made in Romania: Liga BVB” reprezintă un program special de îndrumare derulat în perioada aprilie – noiembrie 2017. Training-urile oferite cuprind: branding, marketing și tehnici de vânzare, dezvoltarea de produse, consultanță în management, alternative de finanțare, raportare financiară, relația cu investitorii, procesul de listare la bursă.

Înfiinţat în 2007 de Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă, Smart Bill este astăzi cea mai apreciată soluţie de facturare si gestiune de pe piaţa locală. În prezent, echipa Smart Bill numără peste 45 de membri, urmând să se extindă până la finalul anului la aproximativ 60 de persoane.

Despre Smart Bill

Dezvoltat în 2007, de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă, Smart Bill este în prezent cel mai utilizat și cel mai apreciat program de Gestiune și Facturare de pe piața din România, cu peste 45.000 de clienți.

Smart Bill se adresează unei plaje mari de clienți, de la PFA-uri, companii mici și mijlocii, și până la multinaționale, din toate domeniile de business. Prin intermediul Smart Bill se emit lunar peste 1.000.000 de facturi și se facturează peste 2 miliarde de euro anual.

În 2014, compania sibiană Intelligent IT, furnizorul programului Smart Bill, a lansat versiunea de facturare cloud, un punct important în dezvoltarea pe termen lung a brandului. Doi ani mai târziu, Smart Bill își completează portfoliul de servicii cloud cu opțiunea Gestiune Cloud.

În 2016, Smart Bill a beneficiat de o investiţie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiții Catalyst Romania şi Gecad Group,  care au preluat printr-o operaţiune de majorare de capital peste 30% din acţiunile firmei.

 

 

+ There are no comments

Add yours