Roll up Banner – Alegem pretul cel mai mic pentru sisteme expozitionale ?

Roll up Banner – Alegem pretul cel mai mic pentru sisteme expozitionale ?


Atunci cand punem in discutie achizitia unui roll up banner ne ducem cu gandul imediat la cateva aspecte ce tin de costuri, calitate si conditiile de livrare ale rollup banner-ului. Luam in calcul pentru o achizitie eficienta urmatoarele aspecte:

• Roll up banner pret – Punem pe primul plan pretul sau calitatea?
• Costul de productie al printului; In cazul in care avem deja unul sau mai multe sisteme de roll-up achizitionate anterior si care sunt intr-o stare buna. De multe ori organizam evenimente de prezentare ale unui produs si avem nevoie de un sistem expozitional ce se monteaza rapid si eficient. Alegem rollup-ul si il folosim pentru cateva ore. Acel sistem de aluminiu se poate refolosi prin inlocuirea printului. Fie ca vorbim de material print pentru rollup din poliplan ( banner ) sau de polipropilena.

• Includerea design-ului pentru materialul publicitar tip sistem expozitional in costul de productie sau nu. De cele mai multe ori daca ne referim la design rollup personalizat, acest cost este separat de costul de productie al rollup-ului.

• Reducerea la volum, atunci cand achizitionam mai multe roll-up-uri
Daca achizitionam mai mult de cinci sisteme de roll-up banner personalizat beneficiem de reducere ? Cele mai multe firme de publicitate, producatoare de rollup-uri ofera acest discount in cazul in care achizitionati mai multe sisteme expozitionale. Daca cumparati si un pop-up spider, un banner pentru exterior sau comandati si design-ul tot la firma respectiva de productie publicitara, sunteti cu atat mai mult indreptatiti sa cereti o reducere la achizitia a mai mult de cinci-zece sisteme de rollup banner personalizat.

Rollup banner-Personalizarea printului
Personalizarea printului se poate face cu ajutorul mai multor tipuri de material, insa cele mai uzuale sunt:

– Print roll-up pe suport de banner ( polipan). Principalul avantaj este dat de cresterea gradului de rezistenta in timp. Atunci cand sistemul de rollup se strange pentru a fi bagat in husa pentru transport, riscul de a se deterioara printul este mai mic. Printul pe material de banner nu se deformeaza atat de usor in timp la margini.

– Print roll up pe suport de polipropilena – Calitatea imaginii printate este mai buna, insa prezinta dezavantajul ca se poate deterioara mult mai usor la strangerea sistemului, astfel timpul de folosire al rollup-ului scade.
– Printul pentru rollup pe hartie foto – se recomanda laminarea pentru cresterea rezistentei in timp.

Rollup -ul ieftin este o afacere ?
De cele mai multe ori clientii cauta rollup banner pret, roll up ieftin, insa putini cauta un raport avantajos intre calitatea materialului publicitar livrat si pret. Si in productia de sisteme expozitionale pretul cel mai mic poate insemna uneori si o calitate scazuta a produsului livrat. Daca ne referim la rollup, problema poate sa apara la calitatea scazuta a sistemului de aluminiu.

Avand in vedere ca un sistem de roll up il incadram in categoria sisteme expozitionale mobile, acesta trebuie sa reziste la multiple utilizari ( expuneri ale rollupului ). Trebuie sa reziste chiar si la o eventuala daramarea a acestuia de un client, vizitator ( al unui targ ) mai putin atent. Sistemele roll-up-urilor de calitate inferioara se deterioreza la prima pala de vant sau montare in graba. Achizitia unui sitem rollup ieftin nu inseamna neaparat o afacere profitabila pentru ca acesta va trebui inlocuit rapid.

P – Articol de informare ce face parte din Campania de promovare pentru firma de productie publicitara UZINA PRINT CREATIV – Tel: 0732 12 55 45 . Email: contact@uzinaprint.ro .

+ There are no comments

Add yours