Robotul humanoid vine în premieră în România la Bucharest Technology Week

Robotul humanoid vine în premieră în România la Bucharest Technology Week


Cel mai cool festival de tehnologie anunță dream team-ul speaker-ilor care conduc cele cinci summituri
București, 28 aprilie. Bucharest Technology Week, evenimentul care le aduce românilor cele mai importante noutăți din domeniu, anunță lista speaker-ilor internaționali și a topicurilor abordate în cele 4 zile de conferințe, găzduite de Hotel Athénée Palace Hilton. De asemenea, expoziția indoor din Hotelul Hilton propune soluții de business targetate pe fiecare summit în parte.
Din 23 până în 26 mai, sunt programate 5 summituri dedicate profesioniștilor din mai multe industrii, grupate pe domenii strâns corelate cu tehnologia: Innovation, HR, Sales, Java și PHP. Sfârșitul săptămânii,(26-28 mai), este rezervat expoziției outdoor, din Piața George Enescu, de lângă Ateneul Român, unde sunt invitați toți fanii tehnologiei dornici să testeze gadgeturi și soluții inovative.
GL
Capetele de afiș sunt:
• Gaël Langevin – designer, sculptor & creator francez. De peste 25 de ani lucrează pentru cele mai mari branduri din lume. Din 2012, și-a început propriul proiect open source, InMoov – primul robot printat 3D de mărimea unui om. Cu acest proiect va veni în premieră, în România, la Bucharest Technology Week.
Un video de prezentare al robotului humanoid, gasiți la acest link: http://bit.ly/1RNVAck
• Dr. Reza Moussavian – Senior Vice President al diviziei HR „Digital & Innovation” Deutsche Telekom AG
– este cel mai important om al renumitei companii germane în zona de digitalizare și inovare în HR.
• Spencer Waldron – regional european director la Prezi. Va vorbi profesioniștilor din vânzări despre rolul decisiv al prezentărilor de business. Principiul său: Prezentările sunt mai mult decât niște simple slideuri cu design atractiv.
• Andrzej Grzesik – este un tânăr expert căruia îi plac sistemele de calcul distribuit în toate formele.
Lucrează în cod încă de la vârsta de 8 ani, se declară un mare fan al simplității și este mândru să fie cu adevărat un JavaOne Rockstar speaker.
• David McQueen – om de afaceri, First Class speaker în Business Communication, este unul dintre liderii internaționali în coaching.
Lista speakerilor continuă cu alte nume mari pe www.techweek.ro
„Cele 5 summituri din cadrul Bucharest Technology Week sunt adevărate oportunități oferite managerilor români de a întâlni profesioniști recunoscuți la nivel internațional și de a învăța din experiența acestora.
Totodată, accesul la cele mai recente tendințe și strategii internaționale reprezintă o bună ocazie de a dezvolta business-ul local. Informațiile și experiențele împărtășite în timpul conferințelor dau participanților impulsul necesar de a se plasa în avanpostul inovației”, a declarat Cătălina Manea, project manager Bucharest Technology Week.

Printre principalele topicuri se numără:
Innovation: Open Source 3D Printed Robotics. Construirea unei culturi organizaționale concentrată pe inovație.
HR: Talent Management și Digitalizarea departamentului de HR/Resurse Umane Sales: Cold Calling și (Arta) Prezentarilor Conversationale
PHP: PHP 7 și Optimizarea website-urilor la scară mare.
Java: Microservicii și Big Data.
Lista completă a temelor poate fi accesată pe www.techweek.ro
Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare
www.techweek.ro
Facebook.com/ Btechweek
Facebook Event

Raiffeisen Bank este partenerul principal Bucharest Technology Week 2017.
Summiturile din Bucharest Technology Week sunt susținute de:
IQOS – Innovation Summit Day Partner
Experis – HR Masters Summit Day Partner
Likeit Solution – Sales Leaders Summit Day Partner
Worldpay – Java Summit Day Partner
eMAG – PHP Summit Day Partner
Sponsorii evenimentului sunt Philips, IBM, Endava, AirMotion, Luxoft, Team Extension, METRO SYSTEMS, SoftOne,
Acer și Digital Job.
Tassimo este Coffee Partner al Bucharest Technology Week 2017.
Partenerul digital al evenimentului este Bright Agency, iar partenerul creativ este Kubis Interactive.

Despre Bucharest Technology Week
Bucharest Technology Week, organizat de Universum Events, reunește lideri și pasionați de tehnologie pentru o săptămână de evenimente în tot orașul, cu focus pe cele două locații: Hotelul Athénée Palace Hilton și Piața George Enescu. De la conferințele de business care stau la baza conceptului, până la expoziții mari și întâlniri restrânse,
evenimentul creează o platformă de networking și învățare pentru cei 15.000+ participanți. Mișcarea se alătură evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, São Paulo și Beijing printre altele, punând Capitala pe harta internațională a tehnologiei. Misiunea BTW e să încurajeze inovația și adopția noilor
tehnologii. Bucharest Technology Week sărbătorește și sprijină mediul tehnologic românesc, de la studenti, tineri
profesioniști, antreprenori până la directori executivi și alți factori de decizie din companii.

Despre Universum Events
Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events și-a construit
reputația de adevărat arhitect în industrie. Compania are propriile mărci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World și MyConnector și o
divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axată pe evenimente de amploare pentru clienți, precum Microsoft Summit si Cisco Connect dar și petreceri și zile ale companiei.
Compania deține cea mai mare licență de team building din lume, oferind partenerilor săi concepte unice, devenite celebre în Europa și peste Ocean.
Începând din acest an, Universum Events a adăugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competiție semi-atletică de pe planetă dedicată companiilor.
Pentru detalii, vă invităm să urmăriți site-urile proiectelor:
www.techweek.ro
www.imworld.ro
www.herculestrophy.ro
www.catalystglobal.com
www.universum.ro

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment