Recomandarea zilei: GPS Navitel E700

Recomandarea zilei: GPS Navitel E700


Unul dintre motivele pentru care va recomand acest sistem GPS este pretul foarte bun, insotit de functiile multiple si extrem de folositoare, precum viteza medie, ora la care vei ajunge la destinatie care este calculata in functie de viteza medie de deplasare. Trebuie precizat ca Navitel E700 vine cu harti incorporate pentru intreaga Europa, Rusia, Ucraina, Belarus si Kazahstan si detine premiul „Navigation of the Year 2015” iar hartile au update nelimitat pe viata prin serviciul Navitel Navigator Update Center disponibil la adresa http://navitel.cz/up.exe


Display-ul foarte generos, cu diagonala de 7 inch si touchscreen va ofera indicatii precise despre traseul pe care il aveti de parcurs, astfel Navitel E700 va fi un partener de nadejde in drumurile dumneavoastra si o sa va ajute mult pe orice traseu necunoscut sau complicat. Este important de mentionat ca Navitel E700 ofera indrumare clara vocal si in limba romana, iar instalarea in masina este foarte facila, nu dureaza mai mult de un minut si este totul gata.
Navitel E 700 ofera o indrumare clara si foloseste ca reper diverse intersectii si cladiri cunoscute, te ghideaza din timp, de exemplu te anunta cu 500 de metri inainte ca trebuie sa virezi la dreapta. Navigatorul afiseaza iesirile si indicatoarele de drum care reflecta exact semnificatia lor si dispunde de un serviciu foarte util de evitare a traficului aglomerat sau a drumurilor neqsfaltate, puteti alege intre optiunea cea mai scurta sau cea mai rapida pentru a ajunge la destinatie. Va permite alegerea mai multor optiuni catre destinatia finala, iar comenzile vocale va ghideaza in intersectii cu un model live, care indica banda pentru urmatoarea iesire sau schimbare de directie. Meniul este conceput in asa fel incat sa arate informatii despre serviciile din apropiere, precum restaurante, spitale, benzinarii si iarasi merita punctatte functiile care iti permit calcularea vitezei medii, afisarea vitezei maxime si avertizarea in zone cu limite de viteza mai reduse, cum sunt de exemplu in apropierea scolilor, iar daca audio-player-ul masinii dumneavoastra nu functioneaza este bine sa stiti ca Navitel E 700 poate sa redea si radio FM.
Pe partea tehnica GPS-ul are un display tactil cu diagonala de 7 inch si rezolutie de 800х480 pixeli. Ruleaza sistemul de operare Windows CE 6.0, este motorizat de un procesor MStar Cortex-A7, tactat la 800 MHz. Memoria RAM este de 256 MB de tip DDR3. Navitel E 700 foloseste harti offline si nu depinde de semnalul GSM din zona in care va aflati.
Slotul pentru carduri MicroSD are capacitatea de pana la 32 de GB. Navitel E 700 dispune de boxe un port Mini-USB, mufa audio jack de 3.5 mm si port pentru incarcatorul auto de 12 V.
In pachet veti gasi: suport pentru fixare pe parbriz, incarcatorul auto, cablu miniUSB, manualul de utilizare, certificatul de garantie si un stylus pentru utilizare cat mai usoara.
e700_holder
e700_carcharger
e700_power_cord
e700_case
Functii puncte de interes ce permite gasirea celor mai apropiate parcari, servicii, spitale, benzinarii, hoteluri, etc. Harta este complexa, astfel incat va arata limite de viteze, viteza dumneavoastra, timpul de sosire precis si avertismente de genul zona cu limita de viteza 30 km/h

+ There are no comments

Add yours