NOI MAGAZINE PROFI LA BACAU, TIMISOARA, CELARU, GALICEA MARE SI ZAGON

NOI MAGAZINE PROFI LA BACAU, TIMISOARA, CELARU, GALICEA MARE SI ZAGON


Timisoara, 21 aprilie 2017: Reteaua PROFI sporeste prin cinci noi magazine la Bacau, Timisoara, Celaru, Galicea Mare și Zagon, ajungand la un total de 545 de unitati.

Magazinele deschise astazi in localitatile Bacau si Timisoara functioneaza in format City. Cel din Bacau se afla pe Calea Marasesti, nr. 4A si se intinde pe o suprafata totala de 366 mp, din care sala de vanzari masoara 227 mp, in timp ce noua unitate din Timisoara se gaseste pe str. Garii, nr.2, cu o suprafata totala de 398 mp si o sala de vanzari de 254 mp.

Compania isi continua expansiunea si in afara marilor orase, inaugurand maine trei unitati in format Loco. Cu magazinele ce se vor deschide in comunele Celaru si Galicea Mare, in judetul Dolj reteaua PROFI va ajunge sa numere 20 de unitati.

Magazinul din Celaru este situat pe str. Marin Georgescu nr.132. Acesta dispune de o suprafata totala de 374 mp, iar sala de vanzari este de 206 mp.

Unitatea din Galicea Mare se afla pe str. Craiovei, nr.2 si are o suprafata totala de 343 mp, din care sala de vanzari este de 203 mp.

Cu o suprafata totala de 370 mp, din care sala de sala vanzari acopera 237 mp, unitatea din Zagon, judetul Covasna, va functiona pe str. Principala, nr. 121.

Prin magazine prezente in 289 de localitati si cu aproape 12.000 de angajati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord