Noi dispozitive Allview Smart Home

Noi dispozitive Allview Smart Home


Allview Smart Home isi completeaza gama de produse cu Smart Switch Scene, un dispozitiv care poate inlocui cu succes orice intrerupator din casa.

Fara a necesita cabluri sau acces la prize, comutatorul wireless de scene ofera acces la toate facilitățile casei inteligente, chiar si pentru persoanele mai putin familiarizate cu tehnologia.

Printr-o simpla apasare de buton poti pune in functiune toate dispozitivele de care ai nevoie dimineata, cand te trezesti. La fel de usor le poti opri atunci cand esti pe punctul de a pleca din casa, fara a face un tur complet al locuintei tale.

O noutate in Allview Smart Home este si Senzorul de inundatii, care te scapa de grija incidentelor neplacute si costisitoare. Avand dimensiuni extrem de reduse, poate fi montat cu usurinta oriunde in casa, iar tu vei fi avertizat in timp real atunci cand exista scurgeri de apa.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord