Navitel E700 – sistem de navigatie prin GPS: review

Navitel E700 – sistem de navigatie prin GPS: review


Am primit in teste sistemul de navigatie Navitel E700. Sistemele de navigatie prin GPS sunt un gadget extrem de util atunci cand vine vorba de calatorii. Dupa doua saptamani de utilizare sunt foarte placut surprins de modul in care se comporta Navitel E700, device care poate fi folosit atat cand calatoriti in Romania, cat si in orice tara din Uniunea Europeana, Republica Moldova sau chiar in tari din Estul Europei, precum Ucraina, Belarus, Kazahstan sau Rusia.
e700_diag_1

Unboxing GPS Navitel E700:

In momentul unboxing-ului am fost impresionat de rapiditatea cu care a raspuns la comenzi si de interfata grafica a sistemului de operare Windows CE 6.0, datorita caruia GPS-ul poate fi folosit nu doar pentru a naviga, ci si pentru a asculta muzica (prin intermediul unui card microSD). Datorita mufei jack de 3.5mm, Navitel E700 poate fi conectat la un set de casti sau la sistemul audio al masinii.

Gadgetul se instaleaza foarte usor in masina: se fixeaza pe parbrizul masinii cu accesoriul din cutie si apoi se conecteaza la priza de 12V a masinii.
e700_holder

e700_power_cord
Display-ul tactil cu diagonala de 7 inci si rezolutia de 800х480 pixeli raspunde rapid la comenzi. Navitel E700 are un difuzor incorporat cu puterea de 1.5 W care ofera un sunet foarte clar, ce poate fi auzit fara probleme. Dupa cum spuneam mai sus, gadget-ul ruleaza sistemul de operare Windows CE 6.0. Navitel E700 este motorizat de un procesor MStar MSB 2521, Cortex-A7, tactat la 800 MHz. Memoria RAM este de 256 MB, DDR3. Navitel E 700 foloseste harti offline si nu depinde de semnalul GSM din zona in care sunteti.
e700_case

In plus, bateria ofera o autonomie de circa o ora sau chiar mai mult, in functie de luminozitatea display-ului, in cazul in care device-ul nu mai este conectat la priza de 12V a masinii.
e700_carcharger

Slotul pentru carduri MicroSD are capacitatea de pana la 32 de GB.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord