Mobilier bisericesc pentru Biserica cea noua!

Mobilier bisericesc pentru Biserica cea noua!


Anul trecut sotul meu a fost invitat la un eveniment foarte important mai ales la realizarea schitelor pentru biserica de la noi din sat. Preotul a decis sa ii ceara ajutorul dupa ce a vazut ca se pricepe in descoperirea celor mai bune site-uri online.
Dupa ce a reusit sa gaseasca cativa baieti talentati care sa picteze biserica, parintele mai dorea si mobilier biserica. Stiti si voi ca nu exista Biserica fara mobilier.Ei bine parinetele isi dorea ceva care sa reziste peste ani. Ceva care sa le aminteasca mereu credinciosilor de prima biserica construita la ei in sat.

Initial ideea de a il intreba pe sotul meu de unde poate cumpara mobilier bisericesc m-a amuzat.Adica eram aproape sigura ca Preotii au un loc secret din care cumpara toate cele necesare pentru construirea unei biserici sau ca asteapta diverse donatii.
Cu toate acestea sotul meu a acceptat provocarea si a inceput sa se documenteze cu privire la firmele care ofera spre vanzare mobilier bisericesc. De la aceste cautari si pana la art-mobiler.ro a mai fost nevoie doar de cateva click-uri.

Pe acest site sotul meu a descoperit toate piesele de mobilier de care parintele intrebase si astfel a reusit sa isi duca la bun sfarsit sarcina. Pe deasupra el i-a spus preotului ca pe acest site preturile sunt foarte bune deci nu trebuie sa isi faca griji cu privire la finante.

Acum biserica este ridicata, iar eu nu ezit sa ma bucur de frumosul mobilier din interiorul ei. Nu am crezut pana acum ca exista un site care sa se ocupe si de acest aspect. Cu toate acestea uite ca la noi la biserica exista unele dintre cele mai frumoase piese de mobilier bisericesc. Preotul chiar si acum cand este intrebat le vorbeste credinciosilor despre site-ul de pe care le-a luat si despre ajutorul oferit de sotul meu.

+ There are no comments

Add yours