Mobile Phone Clearance Sale la Gearbest

Mobile Phone Clearance Sale la Gearbest


Promotia GearBest de Paste la telefoane mobile si gadget-uri

Dragi cititori, perioada sarbatorilor pascale se apropie, de aceea ne gandim la cadouri pentru cei dragi, sau, de ce nu, pentru noi insine. De exemplu un smartphone poate fi un excelent cadou de Paste iar gearbest ofera in aceasta perioada o oferta foarte buna, cu reduceri de pana la 60% Mobile Phone Clearance Sale, in cadrul careia gasim smartphone-uri ca LETV Leeco 1s la pretul de 149.99$, Alcatel Flash Plus 2 la numai 159.99$, Meizu MX6 la pretul de 249.99$.

De asemenea flagship-ul anului 2016 Xiaomi Mi5 la 359.99 dolari si multe alte smartphone-uri la preturi foarte bune pe care le puteti gasi apasand aici.

IQI I2IQI I2 3G Smartwatch Phone

IQI I2IQI I2 3G Smartwatch Phone


Oferta nu este valabila numai pentru smartphone-uri ci si pentru alte gadgeturi ca foarte folositoarele smartwatch-phone, cum sunt IQI I2 smartwatch-phone sau un cadou potrivit pentru cei mici, asa cum este A6 Children Cell Phone Smart Watch
1476955023962247

De asemenea in cadrul ofertei gasiti multe gadgeturi foarte utile ca huse, trepiede, incarcatoare USB, etc.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord