Misiunea economică Afaceri.ro Expo Astana Kazahstan va reuni exportatori și antreprenori la Expoziția Mondială EXPO 2017

Misiunea economică Afaceri.ro Expo Astana Kazahstan va reuni exportatori și antreprenori la Expoziția Mondială EXPO 2017


Arhipelago și Asociaţia pentru Promovarea Economiei Cunoaşterii (APEC) organizează prima ediție a Misiunii Economice sub egida Afaceri.ro în Kazahstan, dedicată participării la Expoziția Mondiala EXPO Astana ce va avea ca temă energia verde. Misiunea va include acțiuni de valorificare a potențialului de import-export, evaluare a oportunităților de investiţii și identificării de parteneri de afaceri și este programată în perioada 26 – 30 iunie.

Misiunea economică Afaceri.ro Expo Astana Kazahstan 2017, se adresează exportatorilor, antreprenorilor, în special din industria energetică și ramurile conexe, însă misiunea este dedicată tuturor celor care intenționează să obțină acces pe piața kazahstaneză, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu această țară, să identifice parteneri de dezvoltare și/sau să atragă investiţii, și nu în ultimul rând, să traiască o experiență interesantă.

În cadrul acestei misiuni economice delegații vor vizita Expoziția Mondială EXPO, care în anul 2017 va avea loc în Astana, Kazahstan, și va avea ca temă principală Future energy. EXPO Astana 2017 are obiectivul de a reuni cei mai buni inovatori din domeniul energiei, și mai ales a energiei verzi, cu scopul de a prezenta nu doar energia viitorului, dar și chestiunile problematice ale țărilor în curs de dezvoltare asociate cu nevoia de a adopta inovațiile în energie. Experții și liderii mondiali care se vor întâlni în Astana vor discuta moduri de a crea energia verde, disponibilitatea ei, sustenabilitate, economie și principalele trenduri pentru deceniile viitoare.

Tot în cadrul EXPO Astana, delegații vor lua parte la un eveniment desfășurat la Pavilionul României, o întâlnire cu firme din Kazahstan și alte companii internaționale prezente la EXPO, care pot deveni parteneri, clienți, furnizori, investitori. Pe lângă toate acestea, participanții vor beneficia de contacte și trenduri din piața energiei la nivelul mondial, explorarea Expoziției Mondiale EXPO Astana, cunoașterea potențialului economic al Kazahstanului, program turistic și cultural, totul la costuri și timp optimizate.

Pentru mai multe detalii, va invităm să accesați pagina web oficială:http://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-expo-astana-kazahstan-2017/

Pentru a primi informații suplimentare despre eveniment, agendă și costuri asociate participării, puteți contacta organizatorii la adresa evenimente@arhipelago.com.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord