Kendama, secretul inteligenței nipone

Kendama, secretul inteligenței nipone


Joc nipon de prestigiu, Kendama se practică neîntrerupt în Japonia de peste 4 secole. Părinții consideră o îndatorire morală să-și inițieze copiii în această întreprindere complexă care are ca efect direct creșterea coeficientului de inteligență.
S-a descoperit recent că Kendama stă la baza creativității, inteligenței și disciplinei japonezilor, de aceea a luat amploare în lume. Se crede că această îndeletnicire-divertisment are legătură directă, alături de alimentația sănătoasă, cu longevitatea japonezilor.

Kendama România se dovedește un joc util cu multiple efecte benefice, care poate fi jucat începând cu 4 ani, până la 100 de ani.
Activitatea complexă care pune în mișcare mâinile, picioarele, dar și inteligența, kendama garantează securitatea celor care-l practică.

Nicio persoană nu s-a accidentat în timpul practicării lui, nici nu s-a îmbolnăvit, dimpotrivă și-a prelungit viața și și-a ameliorat sănătatea.
Practicarea regulată a jocului îmbunătățește respirația și asigură o bună oxigenare a creierului, în plus determină arderea grăsimilor ajutând la slăbire, dacă devine o activitate cotidiană.

Prin strategiile de coordonare contribuie la autocunoaștere, la depășirea limitelor, fiind o veritabilă cură de optimism. Datorită lui, În Japonia puține persoane suferă de depresie.
Kendama pill poate fi comandat ușor pe BookCity.ro și livrat la domiciliul clientului după 24 de ore de la plasarea comenzii. Deoarece costă 74. 99 lei, transportul se asigură gratuit.
Modelul Pill Bamboo se află la vânzare în variantele negru, verde, albastru și roșu, fiind confecționat din lemn stratificat, acoperit de trei straturi de vopsea lucioasă. Dimensiunile lui sunt: diametrul 5 cm, iar înălțimea 11 cm.

Fiecare produs este însoțit de o ață de schimb, primită cadou. Stocul este actualizat zilnic, iar comenzile se plasează mai mult decât ușor astfel:
1) Se introduce produsul în coșul de cumpărături și se completează datele cerute
2) Telefonic, la 0725.982 036
3) Prin e-mail: comenzi@bookcity.ro, info@bookcity.ro.

Operatorii procesează comenzile de luni până duminică, de la ora 10, la 22.
În magazin există 74 de produse la secțiunea kendama, alături de variante ale jocului putând fi comandate și brelocuri și huse. Toate aceste aspecte demonstrează cât este de îndrăgit acest joc.
Este la modă ca fiecare copil să iasă în parc cu kendama lui și să facă întrecere cu prietenii, cine prinde bila de mai multe ori.

A devenit obișnuință ca la aniversări, dulciurile și electronicele să fie înlocuite de daruri sănătoase. Kendama este un cadou de suflet, chiar dacă nu este foarte scump, beneficiile practicării cu regularitate fiind inestimabile.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord