KANYE WEST și adidas anunță lansarea YEEZY BOOST 350 V2 Alb-Crem

KANYE WEST și adidas anunță lansarea YEEZY BOOST 350 V2 Alb-Crem


21 APRILIE 2017 – KANYE WEST și adidas anunță lansarea pantofilor YEEZY BOOST 350 într-o nouă versiune alb-crem. Pantofii vor fi lansați la nivel global pe 29 aprilie.

Suprafața exterioară YEEZY BOOST 350 V2 este realizată din Primeknit în culoarea alb-crem, cu o broderie pe partea laterală a pantofului și o bandă funcțională cusută în zona călcâiului.

Pantofii au o talpă semi-transparentă din cauciuc, care împreună cu inserțiile laterale din TPU crează un efect vizual incredibil și oferă o tracțiune mai bună. De asemenea, talpa pantofilor YEEZY BOOST 350 V2 utilizează inovativa tehnologie BOOST™, ceea ce o face mai receptivă, durabilă și rezistentă la șoc.

Pantofii YEEZY BOOST 350 V2 vor fi 1001 lei, putând fi achiziționați în urma extragerilor la tombolele organizate simultan în adidas HomeCourt Store din Iulius Mall Cluj-Napoca și în magazinul Sport Couture din Băneasa Shopping City. Fiind un model foarte apreciat şi căutat, acesta va putea fi achiziţionat doar de către câştigătorii extragerii la cele două tombole ce se vor desfăşura în ambele magazine, în perioada 21-28 aprilie. Extragerile vor avea loc concomitent, vineri 28 aprilie, ora 16:10. Câștigătorii vor fi invitați pe 29 aprilie în magazinul în care s-au înscris la tombolă să-și achiziționeze modelul dorit.

www.adidas.com/KANYE

YEEZY.SUPPLY

#YEEZYBOOST

#adidasOriginals

@adidasOriginals

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord