Fidelitate, numele tău este ToySex.ro

Fidelitate, numele tău este ToySex.ro


Visul oricărui bărbat este o parteneră fidelă, o soție sau iubită care să fie a lui și numai a lui.
Când te întorci în fiecare seară acasă este foarte ușor să pretinzi acest lucru, dacă-ți faci datoria de bărbat, dar când ești nevoit să stai cu lunile în străinăta, tu într-o parte, ea la sute de kilometric distanță, cum poți rezolva problema?

Fructul interzis are totdeauna efect invers. Dacă-i vei impune să fie fidelă, îi vei stârni curiozitatea și ambiția și riști să fii înșelat. Cel mai bine este să-i demonstrezi că dorințele și nevoile ei sunt mereu pe primul loc.
O incursiune la sex shop te va ajuta să nu-ți distrugi familia, să învingi prejudecățile și să nu emiți pretenții înainte de a oferi soluții.

Vei găsi acolo vibratoare pentru ea, de toate formele, de toate mărimile și confecționate din jelly sau silicon și vagine pentru tine. Un partener „artificial” reprezintă garanția sănătății cuplului.

Cu un partener sexual de ocazie vă expuneți la cele 12 boli cu trasmitere sexuală, cele mai grave fiind: SIDA, vaginita, hepatita B, sifilisul și gonoreea. Dincolo de suferința și efectele bolii asupra întregului corp, nu este de ignorant situația jenantă de a te prezenta la dermatolog și la ginecolog și de a-ți prezenta istoricul relațiilor intime pentru stabilirea circuitului bolii între parteneri.

Din cele peste 100 de modele de vibratoare ECLIPSE OMEGA VIBE merită toată atenția pentru aspectul plăcut, prețul bun raportat la calitate și prin multitudinea funcțiilor sale.

Perlele sale rotative fac minuni, iar vitezele pot fi reglate prin telecomandă. Cele trei mișcări ale obiectului minune care garantează fidelitatea față de partener sunt: vibrația, oscilație, rotație.
Vitezele cu pulsație garantează plăcerea absolută. Fiindcă aparatul funcționează cu baterii, schimbarea acestora scutește utilizatoarea de așteptare ca vibratorul să se încarce.

Nu sunt de neglijat nici dimensiunile sale: lungimea totală 24 de cemtimetri, lungime utilizabilă 14 centimetri.
În cazul în care vibratorul se strică, acesta este înlocuit, TouSex.ro fiind printre puținele magazine care oferă o garanție de doi ani pentru aceste produse. Ambalarea elegant și discretă a produsului, transportul gratuit la domiciliu, perioadă mare de garanție sunt detalii care să ne determine să ne alegem produse de-aici din următoarele motive:

1) Asigură fidelitatea în cuplu, când unul dintre parteneri este nevoit să plece departe pentru un timp.
2) Garantează sănătatea utilizatorului și a partenerului acestuia, dacă se respectă instrucțiunile de utilizare, curățarea perfectă a vibratorului după orice utilizare.
3) Înlocuiește un partener fără chef, bolnav, indisponibil.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord