Echipeaza-ti pensiunea cu Topk.ro

Echipeaza-ti pensiunea cu Topk.ro


Ai deschis de curând o pesiune în munți și oricâte eforturi ai depune să le asiguri clienților un Paște fericit, fără ajutorul produselor de pe Topk.ro, misiunea este imposibilă. Mai întâi masa trebuie să fie îmbelșugată, apoi iepurașul să aducă fiecăruia câte un cadou: o mâncare, un gust, o aromă care să-i aducă aminte de copilărie, de clipele acelea de basm în care nu există decât grija de a te juca în fiecare zi.

Sucurile acidulate, pline de coloranți și de conservanți nu ar trebui oferite nici concurenței, cu atât mai puțin clienților pe care dorim să-i fidelizăm. Este nevoie de un storcător citrice, sucul proaspăt însemnând „sănătate la pahar”. În funcție de numărul de invitați poți alege un strocător automat care are capacitatea de 12 fructe pe minut sau de 25 de fructe pe minut.

Băutura este asigurată, dar prăjiturile? Plăcintele cu brânză, cornulețele cu nucă și gem de caise și pasca necoapte suficient provoacă dureri îngrozitoare de stomac, dar și cele arse sunt detestate.

Dacă nu ai cuptor cu convencție, trebuie să-l cumperi! Prăjiturile se vor topi în gură fiindcă nivelul de umiditate din camera de coacere va fi mereu cel optim, aburii în exces fiind evacuați la timp. În plus, în 10 minute, poți coace simultan cinci tăvi.

Sărmăluțele sunt gata să fie servite cu mămăliguță caldă? Încă mai toci carnea manual și pe rând când mașina de tocat carne profesională ușurează munca a zece oameni? Alegând una de pe site, poți toca de la 40, la 1500 de kilograme de carne pe oră, în funcție de necesități. Dispozitivele sunt prevăzute cu sistem de răcire care au control digital, deci prospețimea cărnii este garantată 100%.

La bucătărie, înlocuiește mesele din lemn, cu mese frigorifice sau cu mesele din inox prevăzute cu spălătoare. Este de asemenea nevoie de frigider profesional care asigură păstrarea în condiții de maximă igienă a mâncării și pot fi ușor curățate.

Nu deschide pensiunea, înainte  de a alege produsele de care a-i nevoie pentru a-ți satisface clienții! O investiție făcută la timpul potrivit aduce mult profit și te scutește de amenzi și de zeci de nemulțumiri.

Descopera mai multe detalii despre Topk.ro!

+ There are no comments

Add yours